Home Diverse Cine se angajează de obicei la videochat?

Cine se angajează de obicei la videochat?

254
0

videochatExistă încă multe discuții legate de videochat în România, dovadă a faptului că mentalitatea colectivă este încă una în schimbare.

A început să se schimbe în urmă cu ceva timp, fapt ce a permis studiourilor de videochat să intre pe piață, dar din păcate nu s-a schimbat suficient de mult astfel încât oamenii să renunțe la prejudecăți.

Încă există foarte mulți oameni care privesc videochatul cu ochi răi deși în realitate este o activitate cât se poate de legală, pentru care se plătesc taxe și impozite la stat.

Mulți dintre cei care critică videochatul nu știu ce se întâmplă dincolo de ușile închise și din cauza prostului obicei de a pune mereu răul înainte, încep să-și imagineze că videochatul este prostituție sau ceva de genul.

În realitate știm cu toții că nu este deloc așa.

Cine se angajează de obicei la videochat? Nu există un tipar care să ne permită să dezvoltăm acest subiect, însă în realitate sunt atrase de acest tip de job tot felul de fete și femei, de vârste diferite și cu studii diferite.

Care să fie cauza? Videochatul este un job foarte bănos, se fac foarte mulți bani și totul legal. Videochatul este pentru multe femei o evadare din sărăcie sau chiar un refugiu atunci când viața le duce în anumite direcții care nu le plac deloc.

E un sentiment ok pe care ți-l oferă șansa să lucrezi la tine în țară, pe bani frumoși, nu să fii umilit printre străini la adunat de prune, pe salarii mult mai mici decât ale autohtonilor.

Videochatul este șansa la un viitor mai bun, la o viață mai bună în România. Există studiouri de calitate precum White Agency la care se poate obține un job de model videochat destul de bine plătit, care să corespundă celor mai bune standarde din acest domeniu.

Desigur, până să scăpăm complet de „gura lumii”, mai trebuie să treacă niște ani, mulți la număr. Se pare că 30 nu au fost suficienți.

Se spune că diferența dintre noi și vestici este cam de 50 de ani, așa că cu puțin noroc, vom și fi șoi peste alți 20 cum sunt vesticii în ziua de azi.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here