șî eu nu

Am tot urmărit zilele acestea prosteala cu „șî eu” și nu am scris niciun articol, am zis să stau mai întâi să văd ce se petrece pe termen mai lung. Evident, așa cum m-am așteptat, nu s-a întâmplat absolut nimic. Spartanul și-a făcut doar reclamă gratis cât cuprinde. Nu s-a construit nimic în plus, nu s-a făcut absolut nimic în privința autostrăzilor. Și sincer să fiu nici nu se va rezolva atât timp cât poporul votează aceleași lichele de 30 de ani. De 30 de ani, aceleași lichele se perindă pe la guvernare și fură ce pot, cât pot, indiferent că-i PNL sau PSD sau PLM.

Autostrăzi se vor face numai dacă oamenii se vor trezi din prostie iar la vot vor pune ștampila pe niște oameni noi, care nu au legătură cu clasa politică actuală și care nu au ocupat niciodată astfel de funcții. Oameni care au pregătire în domeniile, în ministerele pe care le vor conduce. Că dacă votăm cu aceleași lichele care ne fură de 30 de ani, tot de Prim Ministru secretară analfabetă vom avea parte. Și nu zic asta cu răutate dar știm cu toții ce înseamnă nepotismul în politică, ori interesul, manipularea.Astăzi, ca să ajungi pe funcție înaltă, e nevoie să fii un lingău slugarnic, un dobitoc cu diplomă bineînțeles, cu studii universitare de renume, fraudate până în măduva oaselor.

Dacă domnul care a inițiat campania asta cu „șî eu” nu ar fi implicat afacerea lui, dacă nu și-ar fi făcut reclamă pe față, mi s-ar fi părut o idee chiar bună însă cum nu-mi place să fiu manipulat de clasa politică, nu-mi place să fiu manipulat nici de firmele de publicitate

Leave a Reply