Home Diverse Rinoplastia – operația care-ți poate reda încrederea în tine?

Rinoplastia – operația care-ți poate reda încrederea în tine?

264
0

RinoplastiaTot mai multă lume în jurul meu merge la rinoplastie. Rinoplastia reprezintă o operație estetică ce remodelează nasul  astfel încât chipul să nu mai pară deformat în cazul în care avem nasul prea mare, prea mic, strâmb sau chestii de genul.

De asemenea, rinoplastia reprezintă și o operație reparatorie în caz de accident. Acum, există voci care spun că oamenii n-ar trebui să apeleze la astfel de trucuri, că ei trebuie să se iubească așa cum sunt, așa cum i-a lăsat Dumnezeu.

Într-un fel, aceste voci au dreptate dar doar până la un anumit punct. Multă lume, în special cei care susțin aceste teorii sunt culmea, oameni frumoși, cu un chip corect, care nu au avut niciodată un defect fizic.

Nu o să vedeți niciodată un om care a suferit o intervenție de acest gen să spună „Nu faceți rinoplastie! E păcat, stați așa urâți cum v-a lăsat Dumnezeu și acceptați oprobriul public toată viața!”.

Din păcate acesta este adevărul, în ziua de azi dacă nu arăți bine, devii batjocura altora în societate, devii marginalizat, îți este foarte dificil să-ți faci prieteni, să formezi un cuplu, să te căsătorești, etc.

Până și să-ți găsești un loc de muncă decent îți va fi greu pentru că așa sunt oamenii în societatea românească, plini de prejudecăți. Dacă ești urât ești respingător pentru ei și nu sunt interesați să vorbească cu tine.

Așadar, nu este nimic greșit în a beneficia de rinoplastie. Dacă te poate ajuta să pari om normal într-o societate anormală, e foarte ok, mai ales că nu costă mult, rezultatele se văd destul de rapid iar de vindecat, se vindecă destul de rapid.

Riscuri? Sunt și riscuri, ca-n orice operație, ca-n chirurgie dar probabil din moment ce vrei să-și schimbi viața, ești dispus/ă să le accepți.

Rinoplastia nu se adresează doar femeilor, așa că dacă sunt și bărbați care au probleme sociale din cauza faptului că au un nas neconform cu standardele, pot și ei să apeleze cu încredere.

Cel mai important lucru este să ne simțim noi bine în corpul nostru, dar oare cum poți face acest lucru dacă nu te lasă cei din jur?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here