Home Diverse Hidroizolație pentru acoperiș în București – „meseriaș” sau firmă? Ce alegem?

Hidroizolație pentru acoperiș în București – „meseriaș” sau firmă? Ce alegem?

307
0

Operația de hidroizolare este destul de comună pentru acoperișurile blocurilor din capitală. Ea se rezumă la învelirea acoperișului într-o membrană din cauciuc astfel încât să nu existe infiltrații de apă pentru cel care locuiește la ultimul etaj. În cazul în care apare nevoia de hidroizolație pentru acoperiș în București, multă lume se sperie, se gândește la costuri și caută de obicei să aducă la muncă un meseriaș, astfel încât să iasă cât mai ieftină lucrarea. Evident, nu este o decizie tocmai bună pentru că o lucrare ieftină se face de obicei cu rabat la calitate.

Care sunt pericolele la care se expun cei care efectuează o hidroizolație pentru acoperiș în București cu persoane neautorizate, cu așa zișii „meseriași?”

Există foarte multe pericole la care se expun cei care optează pentru o hidroizolație pentru acoperiș în București efectuată de persoane neautorizate și vom discuta în cele ce urmează acest mai în detaliu…

  • Există riscul efectuării unei hidroizolații defectuoase – atât timp cât nu există certitudinea că X sau Y este școlit într-un anumit domeniu, sunt șanse mari ca intervențiile sale să fie greșite. Acest lucru va atrage pentru client costuri uriașe, pagube care nu vor mai putea fi recuperate probabil niciodată. Am tot auzit despre mitul meseriașului care vine la muncă să rezolve o problemă și în schimb, strică totul în jurul său.
  • Există riscul de a fi șantajat din punct de vedere al costului – din moment ce nu există un contract încheiat între părți, nimeni nu poate menține un control asupra costurilor. Unii „meseriași”, persoanele neautorizate să efectueze hidroizolații pot să ceară bani suplimentar față de înțelegerea inițială prin intermediul unui șantaj pe care din păcate, cu toții îl cunoaștem: „Dacă nu-mi dați mai mult, eu nu mai vin la muncă”.
  • Există riscul achitării unei lucrări care nu va fi niciodată finalizată – se întâmplă destul de des în România ca oamenii să cheme la intervenție pentru o hidroizolație pentru acoperiș în București, fel de fel de persoane dubioase, recomandate la a 7-a mână de X sau de Y. Aceste persoane dubioase te fac să cumperi materialele, cer arvună apoi vin la muncă o zi sau două după care nu mai dă nimeni de ei. Astfel, lucrarea nu mai e terminată.

Care sunt avantajele pe care le obțin cei care sunt interesați de o colaborare cu o firmă specializată în hidroizolații atunci când doresc să investească într-o hidroizolație pentru acoperiș în București

În primul rând, există un contract, o înțelegere scrisă. Prin intermediul contractului apar obligații care trebuie duse la îndeplinire și de-o parte și de cealaltă. Dacă una dintre părți nu-și respectă angajamentul, instanțele de judecată pot soluționa conflictul. De asemenea, prin intermediul unei astfel de colaborări, executantul lucrării oferă garanție la ceea ce face. Cu toate că multă lume se teme de firmele de construcții, faptul că acestea oferă garanție la ceea ce lucrează este de multe ori o afacere foarte bună. Există o vorbă celebră în România: „Zgârcitul plătește întotdeauna dublu!”.

Unul dintre cele mai bune motive pentru care este foarte recomandat să se lucreze cu o companie atunci când este nevoie de o hidroizolație pentru acoperiș în București este siguranța. Dacă este vorba despre o companie, mai mult ca sigur o să aibă un site pe internet, ceva de genul infiltratiizero.ro, site unde există un portofoliu de lucrări.

Portofoliul  de lucrări online – siguranța că o companie este aptă pentru a duce la bun sfârșit o hidroizolație pentru acoperiș în București

Puteți vedea în acel portofoliu ce anume s-a mai lucrat și puteți alege o companie cu multă experiență, care s-a ocupat de-a lungul timpului nu doar de o hidroizolație pentru acoperiș în București, a mai făcut din când în când o hidroizolație pentru fundație, pivniță și beci, a mai bifat pe lista lucrărilor de succes câteva hidroizolații terase de bloc, etc.

Vă puteți interesa și dacă a activat pe planul industrial, nu doar pe plan rezidențial, unde lucrările sunt mult mai ample și mai complicate. Una e să ai în portofoliu o hidroizolație pentru acoperiș în București, alta e să te prezinți și cu hidroizolații hale industriale. Acum, rămâne la alegerea fiecăruia spre care opțiune înclină. Cert este că o lucrare ieftină executată de personal neautorizat atrage după sine multe posibile complicații pe care nimeni nu și le dorește.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here