Home Diverse Office 365 – softul care îți liniștește afacerea

Office 365 – softul care îți liniștește afacerea

239
0

Poate că mulți dintre voi nu sunteți adepții softurilor Microsoft, însă în cele ce urmează vom vedea cum poate un soft precum Office 365 să-ți liniștească afacerea și să te ajute să o dezvolți.

În acest moment, în România încă mai există foarte multe firme care folosesc Office piratat ceea ce nu e deloc recomandat. Se pot aplica amenzi destul de mari în cazul în care cineva este prins cu asemenea ilegalități și chiar nu merită.

Pentru 10 euro pe lună poți să cumperi un pachet Office 365 care conține Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access și o grămadă de servicii precum Exchange, SharePoint, OneDrive și Microsoft Teams.

Acum te-ai lămurit de ce să cumperi un Office 365? În plus, pe lângă faptul că dormi liniștit noaptea, fiind la adăpostu legalității, beneficiezi mereu de cele mai noi aplicații Microsoft Office.

Este un soft de tip subscripție pe care-l plătești lunar și astfel cei de la Microsoft nu te leagă pe veci de o anumită versiune. În plus, dacă nu ești mulțumit de ceea ce primești poți opri oricând abonamentul.

Apoi, Office 365 vine și cu o sumedenie de funcții interesante destinate în special celor care se ocupă de programare și de baze de date. De exemplu, Office 365 permite programatorilor să creeze soluții personalizate utilizând codul VBA.

Trebuie să intrăm și noi în rândul lumii și să încetăm să mai folosim softuri piratate. Atât timp cât există soluții ieftine, nu văd care ar mai putea fi motivația.

Office 365 costă 10.5 euro pe lună în formula de softuri + servicii mai sus menționată și un astfel de pachet este valabil pentru 5 stații de lucru. Deci dacă ai 5 calculatoare în companie, cu puțin peste 1 euro/lună ai intrat în legalitate.

La asemenea prețuri eu unul cred că deja discutăm despre rea voință a celor care nu doresc nici în ruptul capului să intre în normalitate.

De acord, pirateria a fost lăsată intenționat în România să se dezvolte dar asta nu înseamnă că trebuie să rămânem aceiași oameni mărunți pentru tot restul vieții, aceiași oameni mărunți care ne tragem de la 1 euro pe lună atunci când vine vorba despre niște softuri fără de care afacerile noastre chiar nu ar mai putea funcționa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here