Home Gandurile mele E bine și cu cârnatul de câine la poartă

E bine și cu cârnatul de câine la poartă

485
0

Ieri, când să ies de la unchiul meu care locuiește la casă, cât pe ce să calc pe 3 cârnați de câine, lăsați fix în poartă cât să faci un pas. Acum, nu știu dacă surpriza a fost plantată acolo de un maidanez, căci nu am prea văzut prin zonă câini fără stăpân.

Cred în schimb că a fost lăsat de un idiot care a ieșit să plimbe câinele prin parcul din apropiere. La cât de nesimțită e lumea în Drobeta Turnu Severin, la cât de multă lipsă de bun simț se află în acest oraș, mă aștept la orice.

Sau o fi fost vreun copil prost crescut căruia părinții i-au cumpărat câine și pe care-l trimit să-l plimbe pe după amiază. Doar nu vă imaginați că i-ar fi spus să nu lase câinele să se cace la ușa oamenilor. Doar nu credeți că părinții i-ar fi dat punga și peria + fărașul la el ca să ia de pe jos mizeria făcută de câine. Nici vorbă, așa ceva vezi mai mult prin străinătate unde oamenii au bun simț, sau frică de amenda uriașă, una dintre ele. Lasă că e bine și cu cârnatul de câine la poartă.

Previous articleÎnchirieri auto în București la prețuri mici – 3 motive să apelezi la LLC Rent a Car
Next articleOffice 365 – softul care îți liniștește afacerea
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here