Home Gandurile mele Ce „bine” se construia pe vremea lui Ceaușescu!

Ce „bine” se construia pe vremea lui Ceaușescu!

66
0

Mă uitam la pereții din baie, cât de strâmbi sunt. Mă uitam la fereastra făcută-n baie care dă în bucătărie. Mă uitam la instalația sanitară de toată jena pe care am schimbat-o acum câteva zile. Din plastic, de toată jena, cu lipituri și toate cele.

Și mă apucă dracii când aud pe ăștia mai bătrâni când spun că „Domneeee, pe vremea lui Ceaușescu se construia, nu glumă! Nu ca acum!”. Păi fără să fie cu bănat, degeaba se construia dacă se construia în bătaie de joc, dacă după ce blocurile luau ființă trebuiau îndreptate pe dinăuntru complet.

Cine știe ce bețivani au lucrat la blocul meu „pe vremea lui Ceaușescu” din moment ce pereții din interior sunt mai mult decât strâmbi.

Și cum naiba să te lauzi cu o asemenea lucrare? Cum să te lauzi că se construia pe vremea lui Ceaușescu? Degeaba construiești dacă nu faci ceva de calitate.

Cred că aceasta este ca mai bună imagine a vremurilor respective: se construia mult și prost, astfel încât românul să poată să cumpere mult și ieftin.

Din păcate, nici în ziua de azi nu am scăpat de mentalitatea asta „mult și ieftin” cu care oamenii au fost îndoctrinați în acele vremuri demult apuse.

Previous articleRuina de 2000 de ani
Next articleLătura-n stradă
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here