Home Diverse Pantofii Stiletto – cadoul perfect pentru un Paște Fericit alături de iubita...

Pantofii Stiletto – cadoul perfect pentru un Paște Fericit alături de iubita ta

236
0

Anul acesta Paștele cade în luna aprilie, la final de aprilie mai bine zis. Astfel, nu multe zile ne mai despart de cea mai mare sărbătoare a creștinătății. În România (probabil și-n străinătate) de Paște se fac cadouri aduse „de iepuraș”, o tradiție asemenea lui „Moș Crăciun” dar care se bazează mai mult pe hăinuțe și încălțăminte. Paștele de cele mai multe ori a coincis cu intrarea în drepturi a primăverii, de aici și tendința de a face cadou celor dragi haine noi de care să se bucure până la venirea verii.

Pentru cei care doresc să-și surprindă iubitele, anul acesta trebuie să știe că e o nouă modă: pantofi stiletto. Se poartă mai ales în sezonul de primăvară-vară și sunt deosebit de eleganți, sexy, potriviți atât pentru o plimbare de duminică după amiază prin parc dar și pentru evenimente importante precum botezuri sau nunți pompoase. Dacă mai punem la socoteală și ideea că femeilor le plac foarte mult hainele și încălțămintea, ne putem da seama foarte simplu de ce pantofii stiletto sunt un cadou mai mult decât potrivit pentru Paște, pentru iubitele noastre.

Nu cred că există femeie care să se supere atunci când primește cadou haine sau pantofi, din contră, majoritatea iubitelor noastre sunt genul de femei care ar dormi pe casa scării dacă ar avea suficiente articole de vestimentație și încălțăminte cât să umple până la refuz camerele din casă. Și nouă, bărbaților ne place acest lucru, sau trebuie să ne placă pentru că dacă stăm să ne gândim mai bine, ele pentru cine se înțolesc? Pentru cine se gătesc? Pentru cine se încalță? Nu tot pentru noi? Nu tot pentru a le admira noi?

Așadar, în cazul în care încă nu ați decis ce anume să puneți în coșul de cumpărături pentru iubitele voastre, cu ocazia Paștilor, nu mai căutați. Cel mai bine comandați o pereche de pantofi stiletto online, scăpați de grija alergatului prin magazinele din oraș și mai mult ca sigur veți avea parte de o reacție sinceră de fericire din partea iubitei care primește. Și grăbiți-vă, că ne apropiem de Paște și or să înceapă firmele de curierat să fie foarte aglomerate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here