Home Diverse Cât de simplu este să închiriezi hale industriale în Timișoara

Cât de simplu este să închiriezi hale industriale în Timișoara

232
0

Timișoara în ultimii 30 de ani și-a făcut un renume pe parte de industrie. Fiind foarte aproape, mult mai aproape de Europa de Vest față de restul țării, foarte multe companii străine care doresc să facă business în România se opresc la Timișoara.

Poate-ar veni și către București sau Constanța, dar infrastructura, lipsa infrastructurii le face să se răzgândească. Pentru că este unul dintre orașele cheie pentru investitorii străini, pentru românii care doresc să pornească și ei un business în acea regiune pare să fie misiune imposibilă să mai găsească ceva hale disponibile de închiriat.

Cât de simplu este să închiriezi hale industriale în Timișoara până la urmă? Practic, nimic nu este complicat dacă știi de la început cu cine să vorbești și unde să cauți. Din păcate, piața imobiliarelor din România este destul de putredă așa că nu prea reușești să rezolvi ceva prim metodele clasice.

Cel mai simplu este să cauți agenția cu care lucrează majoritatea dezvoltatorilor de astfel de clădiri. Aceste agenții sunt prezente online și au în portofoliu foarte multe variante care se potrivesc în acest context. Sunt agenții care reprezintă direct proprietarul așa că nu mai trebuie să treci prin fel de fel de filtre ciudate și combinații, intermediari și alte bazaconii care nu au cum să se afle la baza unui business de succes.

În România există multă lume care trăiește din combinație, din ciupeală iar acest lucru poate fi evitat foarte simplu dacă știi dinainte cu cine trebuie să lucrezi, la cine trebuie să apelezi. E destul de simplu să închiriezi hale industriale în Timișoara cu toate că umblă vorba că-s toate ocupate. Există și hale libere dar cred că vă dați seama că proprietarii lor nu stau să pună anunțuri gratuite pe olx.

Nu o să vedeți niciodată un om serios care deține hale de milioane de euro că stă să publice anunțuri pe internet. Timișoara a fost și va rămâne un pol industrial foarte important pentru țara asta și mai mult ca sigur pe viitor vor fi interesați de închirierea de hale industriale în regiune multe firme românești care vor dori să se dezvolte într-un mediu business propice, european.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here