Home Diverse Cum să impresionezi cu o simplă carte de vizită

Cum să impresionezi cu o simplă carte de vizită

239
0

Cărțile de vizită nu au dispărut. Ele sunt încă printre noi și culmea, pot să fie genul de materiale care să facă o impresie foarte bună într-un mediu business. Haideți să vedem cum poți să faci impresie bună cu o simplă carte de vizită…

Cum să impresionezi cu o simplă carte de vizită

Cărțile de vizită transparente din plastic – într-adevăr, este destul de dificil să impresionezi cu o banalitate, însă din pricina tehnologiei, astăzi orice banalitate poate să primească un mic upgrade suficient de signifiant cât să o transforme în ceva cu adevărat interesant.

Dacă nu aveți prin zonă o companie de producție publicitară care să poată să vă aducă în prim plan cărți de vizită transparente, puteți să faceți comandă într-o papetărie online. E destul de simplu să alegeți un model, să comunicați datele importante care trebuie trecute pe acestea. Comunicarea în secolul vitezei se face foarte eficient, chiar dacă distanțele sunt destul de mari. Pur și simplu faci comandă ca la orice alt produs și-ți vine acasă, prin curier, nici nu trebuie să te mai deplasezi tu să le ridici.

Designul și culorile unei cărți de vizită – poate că o carte de vizită în ziua de azi face același lucru pe care-l făcea și-n urmă cu 30 de ani, dar astăzi a evoluat nu doar materialul pe care se imprimă. A evoluat și tiparul, și culoarea, și designul. Cu puțină imaginație, chiar pe hârtie pot să ia naștere cărți de vizită interesante de la care parcă nu ți-ai mai lua ochii. În plus, tușurile moderne țin mult mai mult pe hârtie sau pe plastic față de cât țineau în trecut. Întreaga industrie a tiparului a avansat iar acest lucru se vede în calitatea unei cărți de vizită.

Așadar, poți să impresionezi cu o simplă carte de vizită iar ideea e destul de simplă: ai nevoie de un material bun, dacă se pate inovator precum plasticul, dar și de un design bun care să atragă atenția, care să separe bunul gust de kitsch și care să te reprezinte cu profesionalism. Nu degeaba se spune că o carte de vizită este o oglindă spre a ta personalitate.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here