Home Gandurile mele Până și fetele joacă la pariuri

Până și fetele joacă la pariuri

42
0

Treceam aseară pe una dintre străzile principale din oraș, împânzită bineînțeles cu păcănele și agenții de pariuri sportive. Așa îi șade bine unui oraș plin de leneși care fug de muncă dar care doresc însă munți de bani. În alte orașe din Europa, pe străzile principale sunt biblioteci, spitale, muzee, la noi sunt păcănele și pariuri sportive. Și ne mai mirăm că țara asta nu dă înainte. Păi cum să dea înainte când am ajuns un popor de lepre care fuge de muncă însă bani vrea cu sacii? Ce țară din lumea asta s-a mai clădit cu leneși la bord?

Și partea cea mai proastă este că lucrurile se agravează. Am văzut recent că și fetele au început să joace la pariuri sportive. Într-una dintre agențiile pe lângă care am trecut în acea seară era o tipă la masă și cum studia ea oferta de pariere cu pixul în mână notându-și atent pe foaie 1 x sau 2 la anumite meciuri, așa studia. Hai că mâine poimâine le vezi cu poruncii, nou născuți, cu cărucioare, strânse ca la șezătoare în jurul mesei din agenția de pariuri sportive, sfătuindu-se una pe cealaltă ce meciuri să pună pe bilete.

Băi fraților, lăsați naiba pariurile și mergeți la muncă. Din jocuri de noroc nu am auzit niciodată pe nimeni că s-ar fi pricopsit. Sunt făcute în asemenea hal astfel încât să umple buzunarele șmecherilor, nu să vă îmbogățească pe voi. Și cu ruleta la fel, și cu păcănelele la fel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here