Home Gandurile mele Mașini scumpe din care coboară oameni ciudați

Mașini scumpe din care coboară oameni ciudați

28
0

Orașul ăsta s-a umplut de mașini scumpe din care coboară întotdeauna oameni ciudați, adică oameni despre care nu știe nimeni nimic, sau dacă știe, știe c-au fost săraci în trecut de n-aveau după ce bea apă. Oameni ciudați adică foarte tineri, sau oameni ciudați adică golani sau țigani.

Oare nimeni nu-și pune întrebarea asta: cum fac rost de bani tinerii din Severin din moment ce de muncit, nu vin cu un business inovator care să le aducă câștiguri fabuloase, o meserie bănoasă nu cunosc, mulți dintre cei care coboară din asemenea mașini scumpe abia dacă știu să se iscălească, n-au carte nici măcar 2 clase cât CFR-ul.

Cred că ar trebui să avem și noi niște autorități ca-n Germania. că tot țipăm cât ne țin plămânii că vrem o țară ca afară. Să vină la noi să ne bată la ușă fiscul și poliția în momentul în care apărem cu o mașină mult mai scumpă decât nivelul zonei. Că așa e și în Germania, și în Spania, peste tot se pune această întrebare „Dar de unde ați avut bani să vă cumpărați un Panamera?”. Numai în România nu poți s-o pui, că ești acuzat de proști că te fute grija de capra vecinului. În momentul în care oamenii nu-și pun întrebarea asta, în jurul lor apar furturile adică infracționalitatea, drogurile etc. De-asta e bine ca atunci când vezi mașini scumpe din care coboară oameni ciudați, să-ți pui totuși măcar în gând întrebarea „Dar de unde bani?”…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here