Home Gandurile mele Prosteala cu modelele de expoziție

Prosteala cu modelele de expoziție

64
0

Admiram ieri niște mașini înșirate prin Mall și mă uitam pe la prețuri. Am ajuns acasă și am zis să arunc o privire pe site-urile producătorilor să văd dacă bate cu realitatea ce-am văzut prin Mall. Ei bine, nu mică mi-a fost mirarea să văd că nu prea.

Într-un pur stil românesc, sunt expuse modelele de top, cu cele mai multe dotări, nicidecum modelele care încep cu sumele afișate de ei prin parbrize. Nu am priceput de ce fac asta, de ce nu aduci acolo exact mașina entry level? Speri să iei ochii cu dotările?

De exemplu, era acolo un Hyundai care avea în fereastră „începând de la 12.600 de euro” sau ceva de genul. Bun, intru pe site și văd că mașina cu 12 mii nu avea nici navigație precum cea expusă, nu avea mai nimic, nici culoare, absolut nimic.

Terminați fraților cu prosteala asta. Dar chiar așa au ajuns românii niște idioți? E clar că cei care doresc astfel de mașini și se chinuie să facă un leasing, cumpără de obicei cele mai ieftine modele, nu au bani ca să cumpere echipările de top.

Chiar aș vrea să văd acolo mașinile cele mai ieftine, așa cum și se face reclamă prin intermediul afișelor. Arat-o frate pe aia de 12.600 de euro dacă tot te lauzi cu ea, dacă tot o promovezi. Păi tu vrei să vinzi mașina cu 12.600 dar o promovezi cu una de 23.000?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here