E posibil să aibă totuși acest drept…

Povesteam în articolele trecute despre faptul că de fiecare dată când mă duc la mall, găsesc mașini foarte scumpe parcate pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Și mă miram ce bine o duc handicapații în România. Eram revoltat că oamenii cu mulți bani sunt suficient de leneși și de nesimțiți cât să își pună mereu mașinile cât mai aproape de intrare, fără să le pese de cei cu handicap.

Ei bine, stați că s-ar putea să aibă acest drept. S-ar putea ca acești oameni chiar să fie persoane cu handicap, sau na, în acte. Se pare că un sfert, peste 10.000 dintre autoturismele înmatriculate în Severin sunt înmatriculate pe persoană cu handicap, ca să nu se plătească impozit, asigurare, etc. Păi atunci, nu e de mirare că mere, mereu acele locuri sunt ocupate. E posibil ca foarte mulți cetățeni din acest oraș să stea acasă pe beneficii, cu „diplome” de handicap cumpărate, să primească bani de la stat și în realitate ei să-și facă de cap cu mașini scumpe prin oraș, fără să sufere absolut deloc de nicio afecțiune. La cât de mult sunt capabili oamenii din acest oraș să calce pe cadavre dar ca să scape de muncă și să primească bani de la stat gratis, nu m-aș mira să fie adevărată știrea.

De azi înainte nu mai comentez nimic despre acest subiect întrucât e posibil ca din punct de vedere al documentelor, oamenii să dețină certificat de handicap.

Leave a Reply