Home Gandurile mele Dacă nu-ți place meseria pe care o practici, schimb-o!

Dacă nu-ți place meseria pe care o practici, schimb-o!

159
0

Frate, dacă nu-ți place meseria pe care o practici, schimb-o. Nu te obligă nimeni să o faci, nu stă nimeni în spatele tău cu un AK47 și-ți spune că-ți zboară creierii dacă-ți dai demisia. Tot mai multă lume care urăște ceea ce face există în jurul nostru și nu pricep de ce, piața muncii din România este mai deschisă ca niciodată. Povesteam mai demult despre tipa de la shaormerie care a început să țipe la mine și la un amic, venisem să luăm ceva de mâncare de la ea la ora 21 și ea la 22 închidea, și cică dea de la 21 nu mai servește că are de făcut curat.

Așa urât ne-a vorbit și așa urât a pufăit pe-acolo, parcă am fi venit la 21:59, nu 21:00, cu toate că dacă era un angajat serios, servea și la 21:59, nu? Ei bine, zilele trecute am mai dat peste un asemenea angajat, de data aceasta la taxi. Eu stau pe la periferie și unora nu le convine o asemenea cursă chiar dacă este foarte bine plătită, de cel puțin 2 ori mai mult decât o cursă normală de oraș. Ei bine, am urcat la cineva și a început și el să pufăie și să ofteze când a auzit comanda, unde trebuie să meargă.

Fraților, vă mai zic o dată: nu sunteți obligați să faceți ceea ce faceți. Există multe alte meserii mai frumoase la care din pricina lipsei forței de muncă, puteți avea acces foarte simplu.

Faptul că ați rămas blocați în niște meserii și ajungeți să vă purtați urât cu clienții, nu vă face cinste deloc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here