Home Gandurile mele Profesori analfabeți și doctori fără diplomă

Profesori analfabeți și doctori fără diplomă

61
0

Asta e fraților România, din păcate. „Medici” impostori care ajung să profeseze doar pentru că cineva pe la Minister știe să ia șpagă, profesori și învățători care ajung pe funcții deși sunt mai analfabeți decât copiii de clasa a 2-a pe care ar trebui cică să-i învețe carte. Și acum îmi aduc aminte de acea „corectură” apărută în mediul online, de acel învățător care ar trebui să învețe pe cei mici să scrie și să citească.

Cu patinoar, patinuar, toate cele. Și ne mai mirăm că generațiile care vin din spate sunt vai de capul lor? Ne mai mirăm că de la an la an societatea asta se degradează? Ne mai mirăm că personaje precum Vanghelie și Dăncilă ajung pe funcții mari de tot în slujba noastră? Nu mai e de mirare fraților. De ani buni, în țara asta succesul are o rețetă destul de simplă: trebuie să fii prost și lingușitor.

Să-ți placă să pupi în cur și să fii cârpă de șters podele. Nimic mai mult. Așa te aciuiești pe la instituțiile statului și nu te mai dă nimeni afară de acolo, niciodată. Băi fraților, să ieșiți la vot. Altfel, vom vedea din ce în ce mai mulți proști pe la putere care să ne conducă. Ei sunt și foarte solidari între ei. Se ajută, se susțin, proștii sunt ca sectanții. Sau poate vă place să vă rupeți cârca cu munca, hainele prin școli în timp ce niște nulități, niște oameni care nu au făcut nimic notabil, or să vă conducă, pardon, fure. Eu știu că în țara asta nenorocită nimeni nu dă doi bani pe cei din jur, însă acest tip de mentalitate este direct responsabil pentru ceea ce se întâmplă astăzi în România. Miserupismul…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here