Românilor le lipsește simțul care să le spună că deranjează

Poate fi numit uneori „bun simț” dar nu întotdeauna. Există oameni care au bun simț dar care pur și simplu nu-și dau seama că deranjează în jurul lor alte persoane.

Eram ieri pe la hipermarket, mă uitam pe la deodorante. Este un raft mare, înalt, lângă care trebuie să stai oleacă mai departe dacă vrei să vezi toate produsele.

Ei bine, cum stăteam eu acolo și mă uitam, vine un tip, cam la 150-200 de kile, cu cărucior cu tot și se pune fix în fața mea.

Da frate, eu stăteam mai departe de raft încercând să mă decid ce să cumpăr, și el s-a proțăpit fix în fața mea.

Băi nene dar fix în fața mea, cred că a măsurat cu șublerul cât să se ducă la stânga astfel încât să-mi blocheze întreaga vedere la raft.

Da frate, acuma stăteam și mă uitam la curul lui, el se uita la raft. Incredibil cum pot să fie unii români, să nu se uite și ei în jur să vadă dacă blochează pe cineva sau chestii de genul.

La fel sunt și măscăricii care se pun la taină cu cărucioarele pe raioanele din magazin și-i uită Domnul acolo. Nu mai are nimeni loc să treacă de ei în sus sau în jos.

Cred că e o chestie care ține mai mult de nivelul de inteligență decât. Atunci când te naști prost pentru tine nu e o problemă așa mare.

Tu trăiești bine mersi în lumea ta și ești fericit mereu. Greu este în schimb pentru cei din jurul tău care trebuie să te suporte.

Leave a Reply