Home Diverse O casă … altfel!

O casă … altfel!

330
0

În România se construiește mult, noi spre deosebire de vestici, avem foarte dezvoltat acest simț al proprietății. De ce? Probabil am fost săraci foarte mult timp și am dobândit frustrări. Ne-am promis de mici c atunci când vom fi mari, ne vom face o casă mare și frumoasă.

Asta se întâmplă deja în prezent, însă problema e că nu mulți sunt cei care reușesc să aducă la viață acea casă frumoasă pe care și-au dorit-o de mici copii. Mari, da, toată lumea le face cu multe camere, multe etaje. Frumusețea casei este dată de proiect.

Atunci când vine vorba despre proiectul casei, foarte multă lume încearcă să găsească o variantă cât mai ieftină și din această cauză, se face foarte mult rabat la design. Aceste proiecte case mansardă care pot fi achiziționate de la Smarthomeconcept rezolvă însă problema.

Discutăm despre niște proiecte serioase, care vin la pachet cu un design capabil să aducă la viață o casă mai mult decât frumoasă. Dacă sunteți genul de persoane care doresc mai mult decât un cub sau un dreptunghi cu etaj, mai mult ca sigur veți avea în vizor un astfel de proiect.

Cel din imagine costă undeva la 1200 euro, nu mi se pare deloc o sumă exagerată pentru ce oferă. Nu de aici se face economia care te ajută să construiești casa mai ieftin, iar acest lucru ar trebui să-l înțeleagă toată lumea. În plus, se spune că zgârcitul plătește de obicei dublu.

Haideți să analizăm un pic proiectul SHC19. Acesta se desfășoară pe o suprafață utilă totală de 187 metri pătrați, mai mult decât suficient chiar și pentru o familie cu 4 membri. Să nu uităm că un apartament cu 4 camere are undeva la maxim 120 metri pătrați în România.

Compartimentarea este destul de interesantă: 5 camere, 3 băi și un garaj. De precizat că pentru bucătărie s-au alocat 12 metri pătrați din suprafața utilă, o suprafață suficientă. Deși unii vor spune că acel spațiu ar trebui să fie mai mic, să nu uităm că bucătăria e o anexă importantă.

Proiectul are la parter camera de zi, sufrageria, o cămară, un dormitor care poate fi transformat în birou, o baie și evident garajul, în timp ce la etaj, în mansarda propriu-zisă,  se află patru dormitoare, două băi și un dressing. Foarte bine gândit acest proiect din multe puncte de vedere.

Într-un final, alegerea este doar a voastră. Trebuie să cântăriți foarte bine situația să să realizați că nu trebuie niciodată să tăiați din fondurile capabile să aducă frumusețea casei în prim plan. Oricine poate avea o casă altfel dacă decide să investească într-un proiect de calitate.

În plus, e mult mai simplu să accesezi un proiect frumos în ziua de azi, ai la dispoziție internetul. Nu mai depinzi de proiectanții din orașele mici de provincie care s-au obișnuit să ceară niște prețuri foarte mari, bazându-se pe faptul că oamenii nu prea au alternative.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here