O susții sau o critici?

Ce faci atunci când iubita vine la tine și-ți spune că e preocupată de  mărirea sânilor și că ar vrea să facă o astfel de operație? O susții sau o critici?

Sunt multe de discutat referitor la acest gen de abordare pentru că internetul este plin de clișee de genul „tu trebuie să te simți confortabil cu ce te-a înzestrat Dumnezeu”, însă realitatea din teren este cu totul alta.

Trăim niște vremuri destul de dificile din punct de vedere social, totul se învârte în jurul frumosului și toată lumea vrea să arate cât mai bine, femeile vor să fie cât mai atrăgătoare, cu forme aproape de perfecțiunea, 90-60-90.

Evident, tu ca partener de viață, trebuie să o susții și să o încurajezi să facă lucrurile pe care și le dorește cu adevărat.

În ziua de azi există oameni precum Dr. Panturu care pot duce la capăt o asemenea operație cu brio, fără complicații, fără dureri ulterioare post operatorii.

Adevărul este că în ultimii ani, datorită evoluției tehnologiei, chirurgia a avansat destul de mult mai ales pe acest sector ce ține de estetic.

Intervențiile pentru mărirea sânilor sunt mult mai simplu de efectuat astăzi față de ce se întâmpla în urmă cu 10-15 ani de exemplu.

Dacă o să începi să o critici cum probabil o vor face majoritatea celor care vor afla vestea, o să-i știrbești și mai mult încrederea pe care o are în propria persoană.

Orice femeie are nevoie de ajutor, de sprijin atunci când trece printr-un astfel de moment pentru că nu e deloc ușor.

Este totuși o operație, și cred că nu mulți sunt cei care se bucură nespus de mult atunci când ajung pe masa doctorului, indiferent de cauză sau de scop.

E clar că ea nu are un nivel de încredere în propria persoană satisfăcător și se consideră inferioară.

Este de datoria noastră, a partenerilor să ne sprijinim iubitele sau soțiile să facă anumite acțiuni considerate a fi dificile, inclusiv în cazul unei operații de mărire a sânilor.

Suntem datori să facem tot ce ne stă în putință pentru a vedea zâmbet pe chipurile lor, dar mai ales încredere în propria persoană.

Articole Recomandate

Ce înseamnă un magazin online adaptat necesităților moderne? În ultimii ani au apărut foarte mult magazine online pe piața din România, semn că internetul devine un suport din ce în ce mai bun pentru comerț. E normal să se întâmple așa într-o societate bazată p...
Se mai merita sa cumperi bijuterii din oras? Iata ca in fiecare zi reusesc sa imi depasesc limitele. Astazi observ cu stupoare ca reusesc sa scriu 3 articole la rand despre nevoia de impodobire a femeii incepand cu machiajul, unghiile si termina...
Mai cunoaste pasiunea limite? Din pacate la noi in tara, mai cunoaste... Nivelul de trai foarte scazut duce la imposibilitatea de a-ti indeplini visele si de a te bucura de pasiunile pe care le ai. Tin minte atunci cand eram mic, ...
A cazut de pe scena http://www.youtube.com/watch?v=fd70LMEhOPQ&list=PL332CD6C41F197741&index=4&feature=plpp_video
Atitudine de milioane, ascultati dialogul dintre copil si juriu http://www.youtube.com/watch?v=4W_uRiW2cT8&list=PLF4D8A8878673A589&index=19&feature=plpp_video
Vrei servicii de catering cu specific libanez? Iată la cine trebuie să apelezi În ultimii ani, mâncarea cu specific libanez a început să prindă și în România, pe măsură ce tot mai multe restaurante decise să facă livrări la domiciliu au apărut în peisaj. Evident, au apărut și se...
Scapa de datorii cu Provident Romania este din pacate tara in care traiesti de la datorie la datorie fara sa ai ocazia sa iesi la lumina. Viata este scumpa, alimentele sunt scumpe, medicamentele scumpe, totul este scump. Singura o...
Golurile dantelei rochiilor de pe AtmosphereFashion.ro Dantela este o tesatura cu goluri formate din scoaterea firelor din tesatura de baza pe care s-a brodat, dar si din tesutul efectiv al dantelei. Dantelaria este o arta, si iata ca arta se regaseste pe...

Leave a Reply