Home Diverse O susții sau o critici?

O susții sau o critici?

77
0

Ce faci atunci când iubita vine la tine și-ți spune că e preocupată de  mărirea sânilor și că ar vrea să facă o astfel de operație? O susții sau o critici?

Sunt multe de discutat referitor la acest gen de abordare pentru că internetul este plin de clișee de genul „tu trebuie să te simți confortabil cu ce te-a înzestrat Dumnezeu”, însă realitatea din teren este cu totul alta.

Trăim niște vremuri destul de dificile din punct de vedere social, totul se învârte în jurul frumosului și toată lumea vrea să arate cât mai bine, femeile vor să fie cât mai atrăgătoare, cu forme aproape de perfecțiunea, 90-60-90.

Evident, tu ca partener de viață, trebuie să o susții și să o încurajezi să facă lucrurile pe care și le dorește cu adevărat.

În ziua de azi există oameni precum Dr. Panturu care pot duce la capăt o asemenea operație cu brio, fără complicații, fără dureri ulterioare post operatorii.

Adevărul este că în ultimii ani, datorită evoluției tehnologiei, chirurgia a avansat destul de mult mai ales pe acest sector ce ține de estetic.

Intervențiile pentru mărirea sânilor sunt mult mai simplu de efectuat astăzi față de ce se întâmpla în urmă cu 10-15 ani de exemplu.

Dacă o să începi să o critici cum probabil o vor face majoritatea celor care vor afla vestea, o să-i știrbești și mai mult încrederea pe care o are în propria persoană.

Orice femeie are nevoie de ajutor, de sprijin atunci când trece printr-un astfel de moment pentru că nu e deloc ușor.

Este totuși o operație, și cred că nu mulți sunt cei care se bucură nespus de mult atunci când ajung pe masa doctorului, indiferent de cauză sau de scop.

E clar că ea nu are un nivel de încredere în propria persoană satisfăcător și se consideră inferioară.

Este de datoria noastră, a partenerilor să ne sprijinim iubitele sau soțiile să facă anumite acțiuni considerate a fi dificile, inclusiv în cazul unei operații de mărire a sânilor.

Suntem datori să facem tot ce ne stă în putință pentru a vedea zâmbet pe chipurile lor, dar mai ales încredere în propria persoană.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here