Home Diverse Duci mașina la service? Ai grijă la câteva aspecte

Duci mașina la service? Ai grijă la câteva aspecte

90
0

Să duci mașina la service în ziua de azi a devenit un calvar pentru că știm cu toții ce se întâmplă de obicei: reparația durează mult, costă mult și în funcție de unde lași mașina, pot să apară diverse probleme suplimentare precum atitudinea deranjantă a angajaților față de tine ca și client, ori defectele suplimentare cu care-ți este returnată mașina, defecte care nu existau până în ziua intrării autoturismului în service-ul respectiv.

Astfel, atunci când alegi în ce service auto București lași mașina la reparat, trebuie să faci o mică investigație, trebuie să te interesezi de câteva lucruri destul de mărunte dar care reușesc să creeze o imagine de ansamblu asupra acelei entități economice, de seriozitate sau neseriozitate. Haideți să vedem împreună care sunt aceste aspecte.

Aspecte de luat în calcul atunci când alegem service-ul auto în care ne lăsăm mașinile

  • vechimea pe piață – cred că e destul de logică ideea conform căreia, cu cât ești mai vechii pe piață, cu atât se spune că ai mai multă experiență. În plus, pe piața din România nu prea rezistă cei neserioși foarte mult timp.
  • diversitatea serviciilor – un service auto serios o să aibă și tinichigerie, și vopsitorie, și diagnoză, de toate. Sunt multe service-uri de-astea de cartier deschise peste noapte care nu fac decât distribuții și ambreiaje, că aici se pot stoarce cei mai mulți bani.
  • diagnoza – dacă vezi că un service auto vine în întâmpinarea ta cu o diagnoză de 2 lei, cumpărată de pe olx sau ceva de genul, n-ai ce să cauți cu mașina acolo. O diagnoză serioasă, BOSCH, cu atestare, ar fi ceva ideal.
  • aspectul general – când vezi îngrămădeală mare și oameni dezorganizați și mizerie, e clar că ai de-a face cu un service neserios. Mecanica auto este genul de meserie pe care dacă nu o practici într-un mod organizat, se naște haosul.
  • feedback-ul online – un feedback de peste 4,5 din 5 pe Google este destul de bun. Probabil unii dintre voi veți spune că e mic, dar să nu uităm nici cât de cârcotași pot fi românii, cum vor ei multe de bani puțini și așa mai departe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here