Home Gandurile mele De ce vă mai intitulați „școli de șoferi”?

De ce vă mai intitulați „școli de șoferi”?

42
0

Mi-a comentat cineva ieri la o postare pe pagina de Facebook cricul.ro, la un articol legat de școlile de șoferi, că el a făcut 3 ore cu remorca pentru categoria CE.

Altcineva a venit și a comentat că cel cu 3 ore a fost de fapt norocos, că el a făcut doar 2 ore cu remorca.

Întrebarea mea pentru aceste entități comerciale este următoarea: măi fraților, cum naiba mai aveți tupeul să vă intitulați, să vă numiți „școli”?

Ce naiba poate să învețe un om în 2-3 ore de conducere cu remorca? Păi cum îl învățați voi manevre și chestii de-astea?

Nu știu frate ce se întâmplă, e o debandadă totală în România. Fiecare face fix ce vrea fără să aibă teama că va fi pedepsit în cazul în care acțiunile sale nu sunt tocmai corecte.

Să spui că ești școală de șoferi pentru categorii grele și să faci 2-3 ore de conducere mi se pare de-o aroganță și de-o nesimțire ieșită din comun.

Așa se fac fraților treburile în țărișoara noastră, pe sistem repede înainte, pornind de la premiza că actul este important, diploma, nu neapărat ce înveți în cadrul cursurilor.

Cică o să capeți experiență în momentul în care începi să lucrezi. Așa se întâmplă și la facultățile care scot tâmpiți cu diplome pe bandă rulantă, nu doar la școala de șoferi pentru categorii grele.

Voi ce fel de experiențe ați avut cu școlile de șoferi pentru categorii grele dacă ați avut interacțiuni cu ele?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here