Home Gandurile mele Sunt interesat de job, sunați-mă la 0744…

Sunt interesat de job, sunați-mă la 0744…

69
0

Mă amuză uneori cât de îndărătnici, îngâmfați și ridicoli sunt românii uneori. Urmăream aseară comentariile de adunate la un anunț de angajare în meseria de șofer profesionist.

Deși în anunțul cu pricina scria clar ce au de făcut cei interesați de job, adică ori să sune la numerele de telefon afișate ori să trimită CV pe e-mail, prin comentarii am găsit foarte multă lume care își lăsa numărul de telefon și aștepta apoi ca angajatorul să-i sune.

Bă voi vă dați seama despre ce naiba discutăm aici? Unii oameni se cred așa de importanți încât așteaptă să-i sune angajatorul și eventual să se roage de ei să vină la muncă.

Incredibil câtă prostie, câtă aroganță vine din partea unor oameni care nu-și mai văd lungul nasului doar din pricina faptului că există o criză pe piața muncii.

Unora nu le mai ajungi la nas nici cu prăjina. Nu frate, când cineva angajează, într-o lume normală, se postează anunț online sau în ziar, la TV, naiba știe unde, iar cei interesați sună și află detalii.

Nu se face nicăieri în lume cum vor românii prostănaci, adică să-i sune angajatorul pe ei. Unii români sunt atât de proști și de încrezuți încât au căpătat impresia că ei fac un beneficiu angajatorului prin faptul că vin la muncă. Nu fraților, este total fals.

Relația angajat-angajator trebuie să fie una de echitate, nimeni nu trebuie să se creadă mai sus ca celălalt. Tu ca angajat îți oferi timpul în schimbul banilor. Tu ai nevoie de bani, angajatorul are nevoie de tine pentru  face bani la rândul său. Este un cerc al nevoilor care nu poate fi întrerupt. Veniți-vă fraților în fire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here