Home Gandurile mele În România, pe stradă e mai riscant ca pieton

În România, pe stradă e mai riscant ca pieton

37
0

Mă uitam aseară la nesimțiții care au dobândit permis de conducere și care au uitat să mai acorde prioritate la trecerea de pietoni. Evident, niciun echipaj de poliție care să le readucă aminte această regulă destul de simplă, nu era prin preajmă.

Efectiv stăteam pe trecerea de pietoni din fața unui sens giratoriu și nimeni nu voia să oprească să mă lase să trec. Nu conta că e trecere de pietoni acolo, oamenii se făceau că nu mă văd, sau dacă mă vedeau pur și simplu nu voiau să se oprească pentru a mă lăsa să trec. Așa de egoiști și de nesimțiți au ajuns românii fraților. Se gândesc doar cum să facă să-și ducă cururile leneșe puse-n mașină mai repede la destinație, proștii care stau pe trecerea de pietoni prin frig și ploaie?

Dă-i dracului, să aștepte în continuare în frig și ploaie că treburile noastre sunt mai importante. Într-un final, n-am avut ce face, a trebuit să mă duc cu tupeu pe trecere deși nimeni nu părea să încetinească. Într-un final am reușit să traversez strada dar pentru asta am îndurat ceva înjurături probabil de la câțiva șoferi grăbiți. Și până la urmă unde vă grăbiți fraților? Parcă lumea nu mai gândește deloc.

E o grabă idioată care nu aduce nimic bun. Nu am înțeles niciodată de unde vine atâta inconștiență, de unde vine nevoia asta imbecilă de a călca lumea pe stradă doar doar să ajungi tu mai repede cu 1 minut la destinație. Sau în cazul nostru că suntem în oraș, la semafor. Mi s-a luat fraților de indisciplina asta din trafic, am ajuns la concluzia că e mai riscat ca pieton în România, nu știi niciodată când te calcă vreun grăbit care în realitate nu are niciun motiv să meargă ca idiotul sau să nu dea prioritate la trecere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here