Home Diverse Cum să-ți cauți apartament în București fără să ajungi la balamuc…

Cum să-ți cauți apartament în București fără să ajungi la balamuc…

69
0

Să cauți un apartament de vânzare în București, e nebunie totală. Ai nevoie de foarte mult timp liber și rezistență la nervi cât cuprinde. Atât închirierea cât și cumpărarea de imobile a devenit un calvar în capitală din pricina intermediarilor, a combinatorilor și a agențiilor imobiliare clandestine care nu fac altceva decât să umple internetul cu anunțuri fictive, în speranța că for reuși să convingă clienții să apeleze la serviciile lor.  Așadar, dacă ești în căutarea unui apartament în București și nu vrei să ajungi la balamuc, ai o singură variantă: agențiile imobiliare care NU activează prin site-uri de genul olx sau lajumate. Discutăm despre agențiile imobiliare care au apartamente de vânzare în București sau case de vânzare și le oferă prin intermediul propriilor portaluri.

Știu, unii dintre voi veți spune că prețurile practicate de aceste agenții imobiliare care dețin un site propriu sunt un pic mai mari, însă dacă aduni, înmulțești, scazi și împarți, la final ieși mai câștigat din mai multe puncte de vedere. În primul rând scapi de combinatorii și de oamenii ciudați care au umplut olx-ul de anunțuri imobiliare false. În al doilea rând ai acces la niște imobile care, ce să vezi, nu sunt listate online în altă parte astfel încât să apară suspiciunea unui intermediar. În al treilea rând, ai o oarecare liniște în momentul în care lucrezi cu niște profesioniști în imobiliare. Este mai mult decât evident faptul că mânăriile și țepele care dau târcoale pe site-urile de anunțuri generale te deconcentrează și te fac să te simți oarecum îngrijorat.

Acum, fiecare este liber să aleagă singur cu cine dorește să lucreze atunci când vine vorba despre achiziția sau închirierea de imobile în București. Cel mai mult contează ca la final, să existe o tranzacție corectă, fără bătăi de cap, fără să-ți faci nervi cu fel de fel de oameni ciudați puși pe jupuit. În plus, agențiile imobiliare au un capital de încredere mult mai mare atunci când vine vorba despre stabilirea prețului corect, specific zonelor din capitală. cu cât încercăm să evităm mai multe probleme din start, cu atât vom avea parte de o achiziție mai avantajoasă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here