Home Gandurile mele Cu „ursul” la Cora

Cu „ursul” la Cora

74
0

Alaltăieri am fost pe la Cora să mai fac cumpărături. De-ale gurii, ca toată lumea cu alte cuvinte. Când am ieșit pe ușă, la intrarea laterală, un ditamai dulăul legat cu lanțul de gard.

Ca să nu exagerez, acel câine avea cam 1.4 metri lungime și 1 metru înălțime. Ceva care semăna a ciobănesc de Bucovina sau ceva de genul. Da frate, era lăsat acolo legat cu lanțul, fără botniță fără nimic, de către un stăpân care a intrat să facă niște cumpărături probabil. Acuma, vin și eu și întreb o chestie: ce se întâmpla dacă se ducea un copil la acel câine și animalul îl înghițea pur și simplu? Că la cât era de mare deja nu se mai pune problema de mușcat. Vuiau iarăși televiziunile o lună întreagă din pricina unui caz absurd care se putea petrece numai într-o țară bananieră precum România? Probabil că da…

Și am să întreb și eu în ce fel de țară trăim din moment ce nimeni nu respectă legea? Adică nu am o problemă cu faptul că omul a scos câinele la plimbare și că l-a legat la Cora de un gard. am o problemă cu faptul că nu i-a pus o botniță așa cum scrie la lege. Și mai am o problemă și cu autoritățile care nu iau niciodată măsuri împotriva acestor persoane. Ar trebui amendate să le usture-n cur, că toată lumea țipă ca disperata că vrea o țară ca afară dar nimeni nu vrea să respecte legile. Prin străinătate nu vezi câini fără botniță, nu vezi câini care să se cace în mijlocul trotuarului și stăpânii să lase rahatul acolo și așa mai departe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here