Home Diverse 4 condiții de bază pentru Work And Travel USA

4 condiții de bază pentru Work And Travel USA

79
0

work and travel suaWork And Travel SUA începe să devină un concept la mare căutare în România, dat fiind faptul că tinerii sunt din ce în ce mai dispuși la emigrare, la a-și face o viață dincolo de granițele unei Românii care nu oferă mare lucru. Astfel, o experiență de câteva luni în Statele Unite poate să le ofere acestora un feedback destul de bun în ceea ce privește realitatea din spatele American Dream. Există patru condiții de bază pe care tinerii trebuie să le îndeplinească pentru a putea avea acces la programele Work And Travel, după cum urmează…

4 condiții de bază pentru Work And Travel USA

  1. Trebuie să fii student. Așadar, este un program care se desfășoară exclusiv pentru cei care sunt înscriși la o facultate. Pe perioada vacanței, timp de 3 luni, poți merge în SUA să muncești prin intermediul Work And Travel, la finalul celor 3 luni mai poți rămâne o lună la vizite.
  2. Trebuie să ai bani. Chiar dacă multă lume vede programul Work And Travel o modalitate de a face rost de bani (și este), în realitate trebuie să ai ceva bani puși de-o parte pentru a putea pleca. Numai biletul de avion până în SUA și înapoi costă în unele cazuri și peste 1000 de euro.
  3. Trebuie să muncești. Adică să-ți placă munca. Organizatorii, cei care au înființat acest concept au avut grijă să spună din denumire cum stă treaba cu Work And Travel, însă unii români au obiceiul să culeagă informațiile din alte surse, nicidecum cele atestate.
  4. Trebuie să știi engleză. După cum spuneam mai sus, programul Work And Travel se bazează pe muncă. Atunci când te angajezi în SUA, e clar că trebuie să cunoști limba engleză, altfel nu o să te poți înțelege cu angajatorul sau cu șefii pe care îi vei avea.

Acestea sunt cele mai importante 4 condiții pe care dacă le îndeplinești, vei putea să te înscrii și tu la un program Work And Travel SUA, vei putea vizita o țară despre care se zvonesc atât de multe și te vei întoarce acasă (dacă ești econom) cu o sumă destul de importantă de bani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here