Home Gandurile mele Mai sunt și taximetriști OK

Mai sunt și taximetriști OK

643
0

Mi s-a întâmplat o chestie super faină cu un taximetrist. Înainte de Revelion, am fost să fac cumpărături și cum nu aveam mașină, de la Supermarket până acasă am luat un taxi. Am nimerit un băiat super de treabă care culmea, s-a dat jos și a deschis portbagajul ca să pun acolo plasele. Vă vine să credeți sau nu, mie unul nu mi s-a mai întâmplat așa ceva până acum. Adică un taximetrist să facă acest efort, să se dea jos din mașină ca să deschidă portbagajul. În fine, urc, îi spun unde să mă lase, tăcere totală pe durata transportului. Cântau manelele, puteam și eram îndreptățit să-mi fac totuși o părere proastă despre el. Am ajuns acasă, m-am dat jos din mașină, am plătit cursa, am urcat cu bagajele și când să pun telefonul pe masă am observat că nu mai aveam telefonul. Îmi căzuse în mașină probabil zic.

Ei bine, acum m-am întristat. Nu reținusem nici indicativul taxiului, nici de la ce companie era… M-am dus jos la scară, cu gândul să mă îndrept către stația de taxi locală, speram să-l găsesc pe om acolo. Pentru că locuiesc la periferia orașului, majoritatea taxiurilor care ajung aici rămân în acea stație până prind comandă spre oraș, nu le convine să plece pe gol spre altă stație întrucât distanța e prea mare. Ei bine fraților, să vezi și să nu crezi. Taxiul cu pricina se întorcea înapoi spre mine. Omul mi-a dat flash-uri din faruri când m-a văzut. M-am dus la el mi mi-a întins telefonul, mi-a spus că l-am uitat la el în mașină. Mai sunt și taximetriști ok, nu doar figuranți care fac mutre peste mutre. Peste toate, mai sunt și oameni.

Previous articleÎncă un 8 Martie ieftin rău
Next article3 motive să apelezi la un electrician calificat dacă dorești să modifici instalația electrică din casă
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here