Încep să apară streameri români buni pe YouTube

Da, acum când toată lumea s-a mutat deja cu streaming-ul pe Twitch, încep să apară oameni faini în youtube-ul românesc. Dar nu-i bai, mai bine mai târziu decât niciodată și oricum noi suntem cu mult în urma țărilor civilizate dacă e să calculăm așa.

Am descoperit recent pe Jaxi TV, pe NEVEU, pe Imogen și încă vreo câțiva tineri care ies din tiparele banalității, care n-au nicio treabă cu plictiseala, care au umor și carismă și care doresc să facă o carieră în acest domeniu al gaming-ului online.

Eu unul le prevăd un viitor foarte strălucit atât timp cât vor continua să facă exact ceea ce fac și acum, cu speranța că odată ajunși mari să nu uite niciodată de unde au plecat, să nu se schimbe în rău gen să-și ia figuri de vedere și etc.

Generația asta de tineri U25, care vine din spate are toate șansele să pună România pe harta streaming-ului online și să recupereze oarecum handicapul pe care țara-l are comparativ cu Europa de Vest sau cu restul lumii, în general.

Deocamdată eu am urmărit doar pe parte de Counter-Strike evoluția streaming-ului online din România pe YouTube, dar sunt curios dacă sunt tineri care preferă și alte jocuri. Desigur, CS-ul este de departe cel mai popular joc din România.

L-am descoperit recent și pe Ale Play, un alt youtuber român care-și face veacul prin Spania și care să zicem că are un mod mai „special” de a atrage audiența. Dar despre Ale Play vom discuta mai târziu, într-un alt articol.

Voi ce streameri români urmăriți pe YouTube? Sunt curios, lăsați-mi în secțiunea de comentarii de mai jos răspunsul vostru, poate așa ajungem să vedem și alte sfere de interes, nu doar Counter-Strike.

Leave a Reply