Home Diverse Aparatura performantă îți poate aduce mai mulți clienți

Aparatura performantă îți poate aduce mai mulți clienți

78
0

Deși nu mă omor cu sandviș-urile cumpărate de prin oraș, de la fast food-uri, din când în când mă mai opresc la unul de la care cumpăr ocazional de când eram la școală. Se află fix pe colț, peste drum de școala unde mi-am petrecut primii 8 ani educaționali.

Ei bine, aici, la acest fast food, toate sunt ok, curățenie, fete drăguțe care te servesc cu plăcere, mâncare bună. Singurul inconvenient este faptul că au aparatură foarte veche și ești nevoit să aștepți destul de mult timp până să primești ceva de mâncare.

De exemplu, dacă ai „bafta” să fie în fața ta vreo 3-4 persoane, ai toate șansele să stai acolo jumătate de ceas. Nu e deloc ok pentru clientelă, din punctul meu de vedere acest lucru poate fi interpretat drept lipsă de respect față de client.

Din ce am observat eu, le lipsește o friteuză profesională. Fetele care lucrează acolo se chinuie cu una care costă 200 de lei pe internet și vă dați seama, durează ceva până fac acei cartofi de pus în sandviș-uri.

Cred că cineva ar trebui să discute cu cel care se ocupă de localul cu pricina, să-i explice că investiția în utilaje Horeca nu are decât avantaje. Desigur, o friteuză profesională nu este tocmai ieftină dar mai mult ca sigur o asemenea investiție s-ar amortiza destul de rapid din numărul suplimentar de clienți serviți.

Evident, eu când văd că este coadă acolo, nu stau. Cunosc situația și știu că am de așteptat minim 20 de minute și probabil ca mine mai sunt o grămadă. Probabil unii oameni sunt mai greu, mai dificil de urnit atunci când vine vorba de a scoate niște bani mulți din buzunare pentru ceva ce nu pare chiar atât de important.

Aparent, o friteuză indiferent de natura ei, de bucătărie sau profesională, face același lucru. Important este să nu ne plafonăm gândirea la acest raționament, este clar că utilajele Horeca profesionale sunt special create pentru lucrul cu clientul care vrea să mănânce și el ceva bun cât mai rapid. Sper să trăiesc să văd și eu un mic upgrade la acel fast food, deși mulți ar spune că dacă astăzi nu există aparatură profesională, nu va exista practic niciodată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here