„Oglinda băiatu’, ai grijă să nu o rupi”

Treceam ieri spre oraș, iar în dreptul porții unei fabrici, înaintea trotuarului, erau parcate mașini. Probabil ale șefilor sau ale muncitorilor. Practic nu puteai să te urci pe trotuar decât în dungă, nu aveai cum altfel din cauza mașinilor.

Ei bine, ieri am dat ochii cu cel mai mare nesimțit pe care l-am văzut în viața mea. Era acolo la una dintre mașinile parcate anapoda în fața porții fabricii, mașini care blocau accesul pe trotuar.

M-a văzut că am de gând să trec printre mașini ca să urc pe trotuar și strigă după mine „Oglinda băiatu’, ai grijă să nu o rupi!”. Da frate, gunoiul care parcase aiurea, gunoiul care bloca accesul pe trotuar, striga la mine să fiu atent să nu-i rup oglinda la mașină atunci când mă chinui să urc pe trotuar.

Voi vă dați seama în ce țară am ajuns fraților să trăim și cam care este nivelul de tupeu și de nesimțire al unora? Evident, în momentul în care m-am oprit în loc și l-am căutat cu vederea, rahatul nu a mai cuvântat.

Voiam să-i zic vreo câteva să mă țină minte dar nu am știut cui să mă adresez, că erau mulți oameni în acea zonă.

Auzi frate la el, eu care mă chinui să urc pe trotuar din pricina mașinii lui parcate ilegal,  să fiu atent să nu-i rup oglinda.

Păi lasă că data viitoare când o să-i mai văd pârciul de 1000 de euro parcat acolo, poate mă împiedic intenționat și mă rezem strașnic de oglinda lui. Lasă, să sune el la poliție că i-am rupt eu oglinda…

Nu bre că nu mai pot cu nesimțiții ăștia.

Leave a Reply