N-am crezut că apucă 2 ani jumate

Mă uitam adineaori la telefonul meu și parcă nu-mi vine să cred că a rezistat doi ani jumătate. Primul smartphone pe care l-am avut, după un an și un pic s-a dus pe apa sâmbetei, un Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim.

Astăzi am un Samsung Galaxy J5 2016, și după cum îi spune și numele, a fost achiziționat în 2016, luna august. De-a lungul timpului a mai luat ceva trânte, a mai căzut pe ici pe colo dar în final a scăpat teafăr. S-a spart sticla la el, era inevitabil, dar pe o porțiune mică, departe de display.

A primit update de soft, de Android o singură dată, de la Android 6 la Android 7 și cam atât, fiind un telefon ieftin (a costat în 2016 800 de lei) nici nu mi-am făcut speranțe cu el că va primi. Sincer nu credeam inițial că va primi update.

Samsung Galaxy J5 2016 este un telefon destul de rezistent la uzură, dacă nici eu nu-l mai folosesc, atunci… Bateria, după ore bune de convorbiri telefonice + convorbiri pe internet, tot reușește să mă scoată în zi. Mă ține fără problemă o zi întreagă.

M-am uitat acum de curiozitate să văd cam câte ore are vorbite, în 2 ani li jumătate s-au adunat cam 590 de ore doar pe apeluri de voce, pe cartelă. Dacă mai punem la socoteală și convorbirile pe Facebook Messenger, sărim de 1000 de voie.

Sincer să fiu de-asta nici nu-mi prea vine să-l schimb, merge încă foarte bine și sunt foarte mulțumit de cum a ținut de-a lungul timpului. Voi? Ce telefoane aveți și cum vă înțelegeți cu ele? De cât timp le aveți?

Leave a Reply