Ce contează cel mai mult atunci când cauți un spațiu de închiriat în București?

A căuta chirie în București poate să fie de multe ori o corvoadă mai ales dacă discutăm despre spații de birouri. Site-urile de anunțuri sunt pline de intermediari, de oameni care postează oferte false cu scopul de a convinge potențialii clienți să închirieze în alte locații și așa mai departe.

Cel mai bine este să apelezi la companii care se ocupă doar de închirieri, care au clădiri de birouri în București în administrație. Acolo nu vei plăti comisioane și vei avea de unde să alegi. Dar și aici e greu să faci o alegere întrucât sunt multe variante disponibile.

Într-un final, trebuie să te gândești foarte bine la ce anume contează pentru tine cel mai mult, care trebuie să fie condițiile optime pentru ca spațiul respectiv să corespundă 100% cerințelor tale. Haideți să trecem în revistă câteva cerințe în baza cărora se poate alege un spațiu de închiriat.

Ce contează cel mai mult atunci când cauți un spațiu de închiriat în București?

  1. Prețul – cel mai important aspect este bineînțeles bugetul. Chiar dacă discutăm despre București, nu există o regulă care să spună că un spațiu situat în centru trebuie să fie mai scump decât unul situat la periferie. Locația se alege în primul rând în funcție de buget.
  2. Locația – ar fi bine să se aleagă o locație cât mai accesibilă celor care trebuie să vină la birou. Și când spun acest lucru nu mă refer neapărat la o locație centrală. Din contră, sunt șanse mari să ajungă mai greu în centru decât la periferie.
  3. Utilitățile – unele spații de birouri se închiriază cu utilitățile incluse în chirie, altele fără. În funcție de domeniul de activitate al companiei, pot conta utilități precum conexiunea la internet, racordul la rețeaua de energie electrică, etc.
  4. Parcarea – un spațiu de birouri care nu are locuri de parcare pentru angajați nu este foarte indicat. Oamenii vor fi nevoiți să-și lase mașinile departe sau să vină la serviciu folosind mijloacele de transport în comun, ceea ce-i va face să cam întârzie.

Acestea sunt cele mai importante aspecte de care trebuie ținut cont atunci când dorești să închiriezi un spațiu de birouri în București.

Leave a Reply