Pantofii pot spune multe despre o femeie

Atunci când vine vorba despre pantofi damă, putem spune că sunt vestitorii personalității. Ne putem da seama despre ce fel de femeie avem în față în funcție de pantofii pe care-i poartă și nu în sensul zicalei „haina face omul”.

Nu discutăm despre bani sau branduri, ci mai degrabă despre gusturi, trenduri, fashion și personalitate. O femeie nu are nevoie de pantofi foarte scumpi, ori de renume pentru a face o impresie bună în jur.

Deși în ziua de azi destul de rar mai vedem pe stradă femei care să poarte pantofi cu toc (moda înclină spre comoditate și sport), mai sunt și femei cu personalitate care nu au uitat faptul că este de datoria lor să exprime feminitate și eleganță.

Probabil pantofii cu toc nu sunt indicați pentru un asemenea anotimp rece, în care gheața, zăpada și frigul sunt ceva la ordinea zilei însă în trecut femeile parcă erau dispuse „să riște” un pic mai mult pentru a ieși în evidență cu ceva frumos.

Astăzi, probabil ele își iau doza de apreciere masculină de pe Facebook și Instagram, nu mai doresc să se afișeze în lumea reală atât de mult.

Vine acum Dragobetele și cu siguranță eleganța și stilul își vor face simțită prezența un pic mai bine. A fost Valentine*s Day, însă parcă tot sărbătoarea noastră autentică prin intermediul căreia se celebrează iubirea e mai interesantă.

MESAJ PENTRU BĂRBAȚI

Nu multe zile ne mai despart de celebrul Dragobete așa că dacă aveți iubite cărora le mai place să afișeze eleganță din când în când, puteți să le faceți cadou cu ocazia sărbătorii o pereche de pantofi care să le reaprindă această dorință de a afișa eleganță mai multe zile pe an în realitate decât o fac în ziua de azi. Sunt multe magazine online din care puteți face asemenea comenzi, iar dacă vă cunoașteți consoarta de ceva vreme cu siguranță nu veți avea probleme în a alege o pereche pe gustul ei. Avem nevoie de mai multă eleganță în societate, pentru că trendul ultimilor ani în materie de fashion se îndepărtează încet dar sigur de tot ce ține de feminitate.

Leave a Reply