Home Gandurile mele Tinerii frumoși și liberi și jegoși. Viitorul țării.

Tinerii frumoși și liberi și jegoși. Viitorul țării.

25
0

Băi fraților, am descoperit o nouă modă, un nou trend. În ziua de azi, părinții nu mai organizează zilele de naștere ale celor mici acasă, nu mai plătesc să facă treaba asta la un local, ci adună pe toată lumea la Mall. Da, ocupă acolo un sfert de Mall și îmbuibă copiii cu fel de fel de preparate de tip fast food. Le este lene probabil să gătească sau să curețe după cei mici acasă, sunt prea zgârciți să-i ducă la un local, am înțeles. Ce mi-a sărit în vizor încă este faptul că cei mici devin la fel ca părinții lor, și nu e doar un clișeu vorba „așchia nu sare departe de trunchi”.

Priviți imaginea de mai sus. Acolo au fost așezați strategic 6 copii. Dincolo de cadru mai continuau dar nu contează, și acolo e aceeași poveste. Au mâncat copiii, au băut, și… au plecat. Nimic deosebit în afirmație dacă nu ar exista poza asta. Au plecat și au lăsat tot gunoiul pe masă. Nu l-au dus la pubelă „ca fraierii”. Ei bine, aici și asemănarea cu părinții lor. De lene i-au adunat pe toți la mall ca să nu mai rânească după ei, de lene și lipsă de educație cei mici la rândul lor au lăsat acolo ca la porci.

Mi-e scârbă fraților când mă gândesc ce fel de generație nesimțită vine din spate. Se mai face bine țara asta când mi-oi vedea eu ceafa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here