La voi au apărut minicutiuțele de Santal?

Am găsit pe la Cora aceste cutii de suc Santal în miniatură. M-am și mirat când am dat peste ele, habar nu aveam că există așa ceva. Probabil sunt ceva nou întrucât nu mi-au picat în radar până acum.

Dacă țin bine minte, au jumătate de litru, 500 ml, jumătate dintr-o cutie normală de 1 litru. Mi se pare genial tipul acesta de ambalaj și am să vă spun de ce.

Eu unul sunt mare amator de sucuri cât de cât naturale. Am încheiat socotelile cu carbogazoasele și am trecut în tabăra naturalelor.

Până acum nu cumpăram Santal sau alte branduri cunoscute pentru sucul la cutie, natural, întrucât veneau în abordarea clientului cu recipiente care nu corespundeau întotdeauna nevoilor. Adică da, pentru acasă cutiile sunt practice și nu sunt probleme.

Atunci însă când ești în oraș și vrei să bei un suc, dintr-o dată nu mai sunt așa de practice, că nu prea bei 1 litru de produs.

Cei de la Santal mai aveau acele recipiente din sticlă de 0.25 parcă, din nou, de data aceasta prea mici. Ei bine, cu aceste cutiuțe de 500 ml au nimerit la fix.

Este exact cantitatea de care ai nevoie atunci când pleci cu treabă prin oraș. Nici nu faci risipă, nici nu ești nevoit să cumperi mai multe astfel încât să-ți treacă setea.

Sunt curios dacă la voi au apărut, dacă au apărut demult sau încă nu au apărut aceste minicutiuțe de Santal. Și dacă au apărut, cum vi se par? La fel de utile cum mi se par mie sau?

Leave a Reply