Home Gandurile mele Încă un apartament construit în balcon – la parter, evident!

Încă un apartament construit în balcon – la parter, evident!

403
0

Oare nația asta a noastră o să se vindece vreodată de lăcomie, de nesimțire și de obiceiul acesta de a se pune cu curul pe ceva ce nu-i aparține dar pe lângă care s-a pripășit?

Priviți ce-a făcut nea omul ăsta la parter, în fața blocului în care locuiește. Și-a mai făcut încă o cameră în balcon. Adică frate, nu mă înțelegeți greșit, există apartamente fără balcon în special cele care sunt la parter, dar nu te obligă nimeni să le cumperi.

Dacă știi că ești genul de om care vrea balcon, caută ceva pe măsură. Mi se pare mai corect așa. Sau na, dacă tot nu vrei să cumperi din start un imobil cu balcon, măcar fă unul cât celelalte, nu ieși cu el încă de 3 ori cât un balcon normal că asta e deja nesimțire.

Cred că a mai construit acolo încă o cameră, ori a mutat bucătăria în balcon și din bucătărie dacă este mai mare, a mai făcut o cameră. Că românii au obiceiul ăsta idiot să modifice complet imobilele peste care se trezesc proprietari.

Eu unul urăsc genul ăsta de oameni. Emană atâta lăcomie și tupeu nesimțit încât te apucă dracii când îi vezi.

Fă-ți fratele meu balcon, nu zice nimeni, dar nu ieși cu el din tipare. Sunt tare curios dacă omul autorizație de construcție pentru așa ceva, dacă a cumpărat de la Primărie terenul peste care s-a pus cu acel balcon și așa mai departe.

Dar ce naiba îi zic eu balcon, că acolo este o cameră în toată regula. Îmi vine să merg să dau cu ruleta să calculez perimetrul. Am impresia că această construcție e mai mare decât garsoniera în care locuiesc eu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here