Home Diverse 3 motive să investești în podele suspendate

3 motive să investești în podele suspendate

111
0

Tehnologia construcțiilor a evoluat destul de mult în ultimii 15 ani iar trendul general este orientat către „multitasking”. Podelele de exemplu, cele pe care le instalăm în casele noastre ori în birouri, pe terasele exterioare, au căpătat o utilitate deosebită doar prin simpla suspendare. Vom vedea în cele ce urmează 3 motive clar pentru care ar trebui să investiți  în aceste podele suspendate, indiferent de domeniul de activitate. Discutăm despre o tehnologie destul de nouă pentru România, dar care în străinătate este la modă de ani buni. Vă dați seama că străinii nu sunt nici proști nici fraieri nici superficiali, nu au obiceiul să se bazeze pe tehnologii care nu aduc plusvaloare în materie de utilitate și productivitate.

3 motive să investești în podele suspendate

  1. Sub aceste podele se pot trage cabluri și conducte. Peste tot în lume, ce ține de cabluri, încălzire, conducte, sunt băgate sub podea. Nu mai este nimic la suprafață. Aceste podele suspendate fac foarte simplă așezarea conductelor și cablurilor fără să fie necesară spargerea cimentului sau chestii de genul. Acesta este motivul principal pentru care străinii adoră pur și simplu acest tip de podea care chiar dacă te ridică cu câțiva centimetri, aduce în prim plan alte avantaje mult mai importante.
  2. Aceste podele suspendate se pot instala rapid. Nu ești nevoit să te mai chinui cu șape sau cu ciment sau cu pusul de gresie pe care nu se poate călca 24 de ore și treburi de genul. Instalarea podelelor suspendate se face foarte simplu, rapid, fără ajutor specializat. Totul este reglabil și se poate „personaliza” în funcție de podeaua reală. Podelele suspendate îți permit să avansezi foarte rapid cu construcția, fără să aducă cu sine dezavantaje foarte mari. Singurul dezavantaj al acestora l-am precizat deja.
  3. Accesul celor instalate sub podea se face fără dificultate. Dacă pe viitor mai ai de tras un cablu, de pus o conductă, de reparat ceva cablu sau conductă, nu trebuie să spargi nimic. Spațiul de sub podeaua suspendată este mai mult decât accesibil. Se poate ajunge dedesubt foarte simplu și rapid fără să se creeze nici cel mai mic deranj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here