Home Gandurile mele Povestea românului care atunci când scoate troacele la vânzare, vrea mereu să...

Povestea românului care atunci când scoate troacele la vânzare, vrea mereu să iasă pe plus

94
0

M-am enervat la culme acum câteva zile din pricina unor oameni cu minte puțină. Din păcate, e plină țara de asemenea specimene. Este vorba tot despre mașini, despre vânzări de mașini vechi mai exact.

M-a mâncat în fund să trec prin târgul auto din oraș să mai iau pulsul pieței. Să văd cu cât se mai vând mașinile prin oraș. Bine, mult zis se vând, cu cât mai stau cu anii prin târguri mașinile samsarilor mai bine zis…

Am făcut doi pași în târg, am văzut un Golf 4 la intrare acolo și m-am dus să văd cât costă. 2250 de euro fraților, asta în ideea în care mașina asta putea fi cumpărată acum vreo 3 ani cu 1800-1950 de euro maxim.

M-am enervat și am plecat acasă. M-am gândit în sinea mea, ce naiba se întâmplă cu oamenii ăștia care în loc să scadă la preț pe măsură ce tehnologia se devalorizează, ei tot pun. Oare sunt bolnavi la cap?

Eee, și am intrat apoi și online. Online, am văzut tot un Golf 4 cu 2700 de euro fraților, mașină veche de aproape 20 de ani țineți minte, aproape 3000 de euro. Oricât de întreținută ar fi, tot nu face 2700 de euro.

Cam asta este povestea românului sărac, dar care atunci când își scoate troacele la vânzare pe internet, vrea mereu să iasă pe plus cu mult, mult mai mult decât a dat și a investit.

De multe ori nici nu-mi mai vine să intru pe olx, că mă enervez când văd asemenea specimene, care de obicei nici să scrie corect textul din anunț nu sunt în stare, dar pretenții la bani astronomici au…

Și la fel se întâmplă și cu laptopurile, cu telefoanele, la fel se întâmplă cu absolut tot ce ține de tehnologie și de ce se poate combina la nivel de online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here