Home Gandurile mele Înmatricularea autoturismelor în România – o corvoadă care durează luni de zile...

Înmatricularea autoturismelor în România – o corvoadă care durează luni de zile (RAR în Martie)

149
0

Înmatricularea unui autoturism adus de-afară reprezintă o operațiune din ce în ce mai descurajantă în România.

Dacă înainte să se dea drumul la înscriere fără taxă de poluare procesul în sine dura cam o lună, o perioadă de timp super îndelungată considerată ridicolă comparativ cu procesul de înmatriculare al autoturismelor în țări străine, iată că astăzi, din pricina celor de la RAR, procesul de înmatriculare durează 4 luni. Da, a depășit limitele absurdului.

Acum este ianuarie și dacă doresc să înscriu o mașină, programarea la RAR se face chiar și pe data de 8 martie. La 3 (trei) luni distanță. Dumnezeule mare. Instituțiile astea ale statului pline de funcționari incompetenți plătiți culmea, tot din banii noștri, ne strică tot cheful de viață.

Aștept statisticile pe 2018 de la DRPCIV, sunt curios câte autoturisme s-au înmatriculat în 2018 din moment ce RAR-ul este suprasolicitat, atât de suprasolicitat încât te programează la 3 luni pentru CIV.

Nu știu fraților, mie unul mi se pare absurd ce se întâmplă. Și nu e corect, cetățenii acestei țări care muncesc și plătesc taxe la stat merită servicii de calitate și respect din partea acestor instituții.

Ce primesc ei în schimb? Primesc m*ie. Multă m*ie sau mai bine zis, numai m*ie. Bine că statul, prin cei de la ANAF, are grijă să trimită somații cu titlu executorii către cetățenii care întârzie chiar și o zi la plata birurilor.

Noi, ce fel de somații putem trimite către cei de la RAR să-i convingem să ne programeze și pe noi pentru CIV înainte să dăm ortul popii?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here