Home Gandurile mele Avem dreptul să bocim online că am luat țeapă cu o mașină...

Avem dreptul să bocim online că am luat țeapă cu o mașină de 1000 de euro?

53
0

Fraților, s-a umplut YouTube cu clipuri de genul „Țeapă cu nu știu ce cazan de maxim 1000 de euro…”. Și eu acum stau și mă întreb dacă oamenii care pun asemenea clipuri online sunt sau nu sănătoși la cap. Ce pretenții poți să ai de la o mașină care ar fi trebuit să fie la casat de cel puțin 10 ani? Cred că asta e mentalitatea românului, vrea totul cât mai ieftin și în perfectă stare, ca nou. Cum poți să faci un clip în care vorbești despre o mașină veche de peste 20 de ani și să te plângi că ai luat țeapă cu ea, că nu funcționează corect și alte aberații de-astea?

Eu înțeleg că unii oameni chiar nu au bani de mai mult, că sunt nevoiți să-și facă treaba cu mașini ceva mai ieftine decât un telefon mobil de ultimă generație, dar pe bune că nu mai suport proștii. Nu mai suport gibonii ăștia care au pretenții peste pretenții dar când vine vorba despre bani, dau din colț în colț. Păi măi fraților, trebuie să realizați și voi că odată cu pretențiile, vin și costurile. Nu e normal să ai pretenții de mașină nouă de la o mașină veche de peste 20 de anii, eu unul aș încadra pretențiile astea la boli psihice și aș recomanda tratament.

Poate că ar fi nevoie de mai multă transparență din partea celor care vând mașini vechi și ieftine online, asta nu contest, dar cine te oprește să chemi un mecanic cu tine atunci când te duci la vizionare? Cine te oprește să urci mașina la un service pe elevator și să faci o mică inspecție? A, păi nici așa nu e bine că trebuie scoși bani din buzunar. Păi fraților, atunci să vă plângeți în continuare că ați luat țeapă cu cazane… spor la bocit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here