Home Diverse Alegerea corectă a vasului de toaletă

Alegerea corectă a vasului de toaletă

86
0

Alegerea vasului de toaletă, deși pare o banalitate, nu este chiar o operațiune simplă și veți vedea imediat de ce spun asta. Sunt destul de mulți factori care trebuie luați în calcul astfel încât rezultatul final să fie unul benefic pentru întreaga familie. Recent am fost nevoit să fac și eu o asemenea alegere și am constat pe propria piele că lucrurile nu sunt așa simple cum par. Astfel, am zis să împărtășesc cu voi această experiență destul de interesantă am putea spune…

Cum alegi vasul de toaletă

  1. Tipul de evacuare. Aici sunt două variante: cu evacuare a apelor menajere prin spate sau prin podea. Vă puteți uita la cel vechi pentru a vă putea da seama care dintre cele două variante se potrivește la instalația sanitară deja existentă.
  2. Tipul de montaj. Există vase de toaletă care se montează pe podea (cele mai uzuale) dar există și vase de toaletă care se montează pe perete. Aici contează foarte mult din ce este făcut peretele respectiv pentru că va suporta o greutate destul de mare.
  3. Individual sau set. Dacă nu aveți bazin care să poată fi reutilizat, ar fi indicat să cumpărați întreg setul. Diferența de preț între un set și un vas de toaletă individual nu este una chiar așa de mare, mai ales dacă optați să faceți cumpărăturile online. Momentan am văzut ceva ofertă la obiecte sanitare Bagno, acestea vor fi livrate  prin curierat rapid. Procedura este destul de simplă.
  4. Înălțimea. Este importantă mai ales dacă există copii în casă, la fel ca și dimensiunea generală a vasului de toaletă. Aici, fiecare dintre voi trebuie să-și facă singur calculele și să aleagă varianta care avantajează cel mai mult.
  5. Materialul. Este vorba despre materialul din care vasul de toaletă este conceput, cele mai întâlnite sunt cele din ceramică și cele din porțelan. Cele din porțelan sunt evident mai scumpe, discutăm despre un material de calitate superioară.

Acestea sunt cele mai importante repere pe care trebuie să și le iei atunci când cumperi un vas de toaletă. Ați observat că nu am specificat nimic de preț. Aici, fiecare decide să cheltuie cât îl ține buzunarul, însă e important să nu uităm faptul că de cele mai multe ori, un preț mic nu are cum să aducă în prim plan, calitatea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here