După ce că e aglomerat, vă mai puneți și la taină ca balega-n potecă

Mamă frate ce-am urât să merg la cumpărături în perioada asta când proștii se calcă în picioare pentru un cozonac. Că așa e românul, el nu știe să cumpere din timp pentru Crăciun sau Paște. El dă năvală ca disperatul în ultimele zile și e în stare să-și rupă și hainele de pe el ca să pună în coș tot ce-i trebuie. Și vă dați seama că se face o vânzoleală generală. Evident, acum când tot orașul este într-un singur hipermarket, aprovizionându-se ca pentru război, se mai întâlnesc prieteni cu prieteni, rude cu rude care nu s-au mai văzut de 200 de ani și așa mai departe.

Și țin-te taină pe ei printre culoare, cu cărucioarele ocupând jumătate din spațiu și ei cealaltă jumătate. Băi fraților, eu înțeleg că mulți dintre voi trăiți ca-n Evul Mediu, nu aveți telefoane, nu aveți internet ca să țineți legătura cu rudele aflate în același oraș, dar măcar atunci când vă revedeți verii și mătușile dispărute de pe radarul vostru acum 35 de ani și cu care sunteți nevoiți să discutați minute bune ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dați-vă din drum. Vă puneți ca balega acolo și nu mai are nimeni loc de voi.

Chiar nu aveți așa un gram de bun simț în voi să vă dați seama că încurcați pe toată lumea? Probabil vă dați seama dar nu vă interesează prea tare probabil.

Leave a Reply