Când se va rezolva problema SPAM-ului pe e-mail în România?

Eu unul cred că până nu se lasă cu ceva amendă răsunătoare pentru un comerciant care a continuat să trimită mailuri cu oferte deși fostul client ștersese contul și se dezabonase de la newsletter, nimeni nu o să se potolească în România.

Primesc în continuare mailuri cu oferte de la diverse companii și mă enervează la culme pentru că pe mine nu mă mai interesează ofertele lor.

Le-am scris pe mail, nu a răspuns nimeni. Le-am scris pe Facebook prin Messenger, nu a răspuns nimeni. Am reușit să dau de cineva în momentul în care am început să fac gălăgie prin comentarii pe la postările lor plătite prin Facebook Ads. Cu alte cuvinte, oamenii erau acasă dar sperau să mă plictisesc eu bătând în ușă și să plec. Atâta nesimțire câtă există la unii în țara asta n-ai să vezi.

E nevoie să fii țigan cu unii ca să priceapă că te deranjează acțiunile lor și mie unul chiar nu-mi place să fac circ sau să mă țigănesc cu X sau Y. Asta e, dacă altă variantă nu există, facem și așa.

Sper ca într-o zi să vuiască toate televiziunile și toate publicațiile online cu o știre de genul „Amendă record pentru marele magazin online ___________”. Să plătească oamenii ăștia care-și bat joc de preferințele tale în materie de shopping să le sară capacele.

Că așa este românul din păcate, nu știe decât de frică, de par, de ciomag. Dacă stă un jandarm cu pulanul ridicat deasupra spinării sale gata să-l coșobească la cea mai mică abatere, e ok, se comportă normal. Dacă jandarmul cu pulanul său pleacă, românul își face de cap…

Leave a Reply