7 dintr-o lovitură

Fraților, e gravă rău. Eu nu mă mai mir că se întâmplă atât de multe accidente rutiere pe străzile din România. Astăzi stăteam la semafor și, dintr-o dată, când să trec pe verde, o turmă de 7 mașini mi-au tăiat calea.

Eram pieton pe trecere. Aveam verde. Cei 7 idioți au venit toți de pe cedează trecerea dintr-un sens giratoriu. Evident, niciunul nu s-a uitat că am eu verde ca pieton.

Dacă cumva mă grăbeam și nu vedeam cireada, mă călcau toți pentru că veneau cu viteză foarte mare. Din punctul meu de vedere, toți cei 7 meritau trași pe dreapta și… să stea pe bară vreo lună măcar.

Să stea și ei pe la trecerile de pietoni, pe verde, să nu poată trece strada din cauza boilor care nu se uită să vadă semnalizarea din zona respectivă.

E strigător la cer, a devenit o adevărată aventură să mai traversezi strada în România chiar și pe culoarea verde a semaforului. Nu știi niciodată când vine o turmă de boi care nu au auzit de semafoare de pietoni.

Mori cu zilele pe trecerea de pietoni, nu ai nicio șansă în fața unor oameni care din punctul meu de vedere, ar merita să stea pietoni multe zile.

De vină pentru toată degringolada asta nu este altcineva decât Poliția Rutieră care evident, de bine ce-și face treaba, fiecare circulă cum i se rupe prin oraș. Poliția știe să stea numai cu radarul la pândă iar acum de când a dat frigul, nici la pândă nu mai stau.

Leave a Reply