Bășini de Facebook – despre duduile cu 700 de poze la profil, machiate din cap până-n picioare, schimonosite cu aroganță

Butonam de zor pe Facebook de plictiseală acum câteva zile. Neavând ce face, mergeam din friends în friends așa să mai văd și eu ce trenduri sunt pe Facebook în materie de fotografie.

Pentru că nu sunt gay, mă uitam la femei. Băi fraților, atâta falsitate, atâta aroganță și atâta prostie câtă există pe Facebook-ul ăsta nu o să mai găsești nicăieri în lume. Majoritatea duduilor sunt altoite cu machiaj din cap până în picioare și pozează mai ceva ca în revistele de modă.

Și se strâmbă la cameră ca să scoată în evidență aroganța și faptul că în sinea lor, ele chiar se cred cineva. Terminați fraților cu ipocrizia asta. Vă puneți 3 kilograme de machiaj, vă retușați fețele strâmbe câte 3 ceasuri în oglindă apoi vă dați pe Facebook mari dive? Hai că m-am enervat.

Și cel mai interesant este faptul că se strâng sute de like-uri la pozele astea falsificate de ele și zeci de comentarii de la fel de fel de labagii care, în prostia lor, au impresia că devin cineva dacă cumva li se răspunde la comentarii de către aceste dive.

Bășini de Facebook fraților, rețeaua de socializare unde nimeni, dar absolut nimeni nu este ceea ce pare. Că dacă le iei pe divele astea de Facebook care se cred mari frumuseți și le duci la o piscină unde li se duce machiajul ori pe pui să-ți trimită o poză de la prima oră dinainte să se machieze, o să realizezi cât de false și de ipocrite sunt. Și o să mai realizezi și cât de proști sunt bărbații care le apreciază DOAR pentru această falsitate.

Leave a Reply