N-ai de unde să mai cumperi parfumuri originale în România

M-am tot uitat, m-am tot sucit, m-am tot învârtit, am ajuns la concluzia că cel puțin în Provincie, nu mai ai de unde să cumperi parfumuri originale. Online, nici vorbă.

Ne dăm seama de faptul că sunt contrafăcute sau cel puțin diluate, din faptul că au un preț mult mai mic față de cel existent într-o parfumerie autentică. Din moment ce în străinătate un parfum se vinde cu 100 de euro, vă dați seama că nu are cum să fie aceeași esență în sticlele românești care se vând cu 200 de lei.

Doar nu vă imaginați faptul că marilor producători de parfumuri li se face milă de români că sunt săraci, și le dau sticlele la jumătate de preț. Ori sunt diluate ca majoritatea produselor destinate pieței din Europa de Est, ori sunt contrafăcute.

Cert este că NICIUN magazin online nu poate să ofere certificat de autenticitate pentru parfumurile pe care le vinde. Tot ce pot ei să-ți ofere este un certificat de conformitate de la furnizor, care nu are nicio legătură cu autenticitatea produselor în sine.

Și știu, mulți dintre voi veți spune că e mai bine cu ele așa contrafăcute sau diluate că altfel ar fi fost mult mai scumpe. Fraților, nu mai fiți ieftini. Atunci când vine vorba de calitate cel puțin.

De ce naiba ți-ar conveni să iei o sticlă de parfum diluat sau contrafăcut pe care o consumi în 2 luni în schimbul unei sticle originale care te ține poate 6 luni. Parfumul având tărie, nu dai toată sticla pe tine când pleci de-acasă.

Dacă știe careva de unde se pot comanda parfumuri originale, pentru care vânzătorul să poată dovedi cu acte faptul că sunt originale, să-ți dați și mie de veste.

Leave a Reply