Home Gandurile mele 3 lucruri legate de meseria de content writer care mă seacă

3 lucruri legate de meseria de content writer care mă seacă

63
0

De multe ori aud în jurul meu vorbe de genul „Lucrezi de acasă, pentru tine, nu ai șef, foarte tare!”. Ei bine, 99% dintre cei care au impresia că o duci foarte bine dacă ai propriul business în România se înșeală amarnic. Bine, nu mă plâng că aș muri de foame, Doamne ferește, departe de mine gândul acesta, dar și chinul prin care trec uneori pentru a face rost de bani, este unul destul de însemnat. De când lucrez ca și content writer, cu firmă, factură, toate cele, m-au exasperat trei aspecte pe care am să le expun detaliat mai jos. Poate vă bate gândul și pe voi „să vreți să o duceți bine” fiind propriul patron, cu propriul business, așa ca mine.

3 lucruri legate de meseria de content writer care mă seacă

  1. Țepele – se mai întâmplă uneori să iau țeapă. Adică să scriu niște materiale pentru cineva, să i le trimit sau să i le postez în funcție de cum am stabilit colaborarea. Avem contract, trimit factură și… nimic. Oamenii nu mai dau niciun semn. Nu mai răspund la mailuri niciodată.
  2. Milogeala – apare în momentul în care sunt nevoit să-mi recuperez din piață banii pe care unii au să mi-i dea. Milogeala e la un pas de țeapă, dar se află în locul 2 în topul chestiilor enervante care mă seacă pentru că oamenii de care mă milogesc, fac totuși plata într-un final.
  3. Neseriozitatea – aici sunt multe de spus, de la colaboratorii care renunță fără să anunțe la colaboratorii care mă fâțâie de 10 ori pentru un text, să-l modific mă refer, deși ei sunt cei care m-au pus la muncă fără să-mi dea toate detaliile necesare. Aș mai adăuga aici greutatea cu care răspund unii la mail, lipsa de comunicare sau comunicarea foarte slabă, etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here