Tutorial – cum să alungi audiența de la clipurile tale muzicale

După prostia aia cu reclama de 4 minute de la Kaufland, pusă înaintea unui clip muzical, m-a pus necuratul să bag pe țeavă ceva de la Armin van Buuren: A State Of Trance 650 – Ultra Music Festival 2014.

Dau Skip la reclamele de la început apoi bag telefonul în buzunar și pornesc spre locația în care trebuia să ajung. Aveam treabă.

Nici nu ajung bine la colț, că iarăși vine reclamă. Ei pe naiba, când era mai tare track-ul trance, s-a găsit și Armin să bage reclamă?

Scot telefonul din buzunar și după ce dau skip la reclamă, văd ceva de-a dreptul sinistru. De-a lungul reprezentației, mai erau vreo încă 9 reclame de trecut. Vedeți și voi în imaginea de mai sus, unde este punct galben, este reclamă.

Deja eram nervos pentru primele 2 reclame de început + reclama apărută după vreo 4 minute de festival, așa că am renunțat. Am renunțat pur și simplu. N-am cum să ascult așa ceva când se întrerupe din 5 în 5 minute cu fel de fel de reclame, unele dintre ele chiar și de 45 de secunde.

Așa ceva e impracticabil. Băi frate, eu înțeleg că din muzică nu se câștigă fantastic, deși când vine vorba despre Armin mă cam îndoiesc un pic, dar să strici clipurile cu 10 reclame?

Cred că nici ăia de la ProTV nu ar fi făcut o asemenea mârșăvie. Nu înțeleg de ce lăcomia asta dusă la extrem. Cât naiba poți să câștigi din YouTube când pui 10 reclame pe piese? Că oricum după primele reclame mulți se enervează și încep să plece.

Eu sunt de acord, da frate, bagă la început sau la mijloc sau la final câte 5-10 minute de reclame la care să nu poți să dai skip. Dar nu așa, nu strici întregul clip pentru bani.

Leave a Reply