Home Gandurile mele Mai bine singur pe o insulă pustie…

Mai bine singur pe o insulă pustie…

39
0

Am ascultat mai devreme un material de Standup Comedy marca Bobonete. Omul povestea cum a fost pe la Țările Nordice, când a fost în turneu prin Suedia și Norvegia.

Era o glumă în materialul pe care l-am pus și eu mai jos, pe seama norvegienilor, că stau singur pe insulele specifice acestei țări.

Ei bine, am lăsat și eu un comentariu acolo pe care aș vrea să-l dezvolt un pic. Acolo am spus că mai bine singur pe o insulă pustie decât să stai în România la bloc, cu fel de fel de cocalari care dau manelele la maxim la 4 dimineața sau boschetari bețivani care-și aduc aminte duminică seara la orele 23 că au ceva găuri de dat în pereți.

Chiar acum, duminică la orele 10 AM când scriu acest articol, cineva dă găuri în pereți. Nu știu exact cine, că așa e la bloc, nu ai cum să afli cu precizie dar am zis că n-ai cum să nu-ți dorești un trai de unul singur pe o insulă pustie când ai astfel de vecini.

Știu că traiul la bloc de obicei este destul de solicitant, știu că ar trebui să acceptăm pe cei din jur căci pe acceptarea celui de lângă se bazează conceptul vieții la bloc, dar fraților, atunci când e vorba despre nesimțire și cocălăreală, eu unul o iau razna.

Mai bine pe o insulă pustie decât să locuiesc pe scară cu fel de fel de golani, cu fel de fel de bețivi, cu fel de fel de cocalari care dau manelele la maxim când îți e lumea mai dragă.

Mai bine pe o insulă pustie decât să pășesc zilnic pe covorul de coji de semințe lăsat pe treptele scării de bloc de niște oameni mai mult decât educați.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here