Ce facem cu mașina atunci când plecăm în concediu cu avionul?

E destul de dificil să zbori către străinătate dintr-o țară care are doar 2-3 aeroporturi importante. Otopeni este de departe cel mai frecventat aeroport din România însă cei care vin din provincie au ceva bătaie de cap în special cu mașina. Unde să lase mașina?

E logic că dacă nu ești din București, nu ai cum să lași mașina pe-acolo pe străzi și să pleci în concediu două săptămâni.

De obicei, oamenii care pleacă în vacanță și decolează de pe Otopeni sunt duși la aeroport de rude sau prieteni care se întorc apoi în orașele de baștină.

Ei bine, acum există o soluție pentru „problema mașinii”.

Putem merge la aeroport cu mașina personală pentru că a apărut în sfârșit o parcare Otopeni cu prețuri bune pentru noi, românii de rând

Probabil exista și înainte această variantă, de a-ți lăsa mașina într-o parcare timp de 14-21 de zile  cât ține concediul, dar la niște prețuri fantastice.

De fapt cam știm cu toții ce prețuri se practică în parcările private din capitală, ce să mai zicem de o parcare aeroport Otopeni?

Cei de la AeroParking sunt în spatele acestei soluții, care din punctul meu de vedere este una perfectă.

La 40 de lei pentru prima zi de parcare apoi 9 lei pentru următoarele, ce poți să mai ceri?

Adică dacă stai plecat 14 zile o să ai de plată parcarea 40 + 9 x 13 = 157 de lei. Frumos, simplu, nu mai chinui prietenii și rudele să te ducă sau să te aducă de la aeroport, nu mai pui pe nimeni pe drumuri.

M-am uitat un pic pe site-ul  celor de la AeroParking și am mai găsit câteva avantaje în afară de preț pentru cei care pleacă în concediu cu avionul ar trebui să-și lase mașina în această parcare Otopeni.

Avantaje AeroParking

Parcarea este supravegheată. Nimic rău nu se va întâmpla cu a ta mașină. Sincer să fiu, eu dacă aș fi în București și aș pleca cu avionul o perioadă de timp, aș duce și mașina acolo.

În parcarea din fața blocului se pot întâmpla multe unei mașini care stă nemișcată zile la rând. Păi câți nu s-au trezit fără roți, fără elemente de caroserie, fără baterie, fără ștergătoare?

Eu unul zic că merită „investiția”. Mai bine o lași undeva unde va fi păzită și îți petreci concediul fără griji.

Se face rezervare online. E o idee foarte ok pentru că știi deja dacă ai loc sau nu, sau care este mai exact locul tău, nu mai pierzi vremea pe acolo.

E destul de riscant să mergi direct la parcare fără să știi dacă găsești loc în special în situația în care ai și un zbor de prins.

Deși cei de la AeroParking dețin 250 de locuri de parcare, sunt convins că la ce prețuri mici au, acestea vor fi mereu full.

Se asigură transferul. Adică o să fii dus în incinta aeroportului de cineva cu mașina, nu  să fii nevoit să cari tone de bagaj (dacă ai) cu spinarea.

Chiar dacă această parcare Otopeni nu este departe de aeroport, un minut de mers cu mașina, iată că există rezolvare și pentru cei care nu bagaje multe sau foarte grele astfel încât să fie toată lumea mulțumită.

Desigur, întotdeauna vor exista oameni care vor prefera să fie duși la aeroport de rude și prieteni cu mașina personală, însă există situații când nu prea ai pe cine să te bazezi iar dacă stăm să ne gândim mai bine, la cât costă parcarea, nu faci cine știe ce economie mai ales dacă vii din zone limitrofe precum Drobeta Turnu Severin. Cât dai pe combustibil pentru două drumuri în plus pentru cei care te duc și te aduc, cam aceia sunt banii pe care-i lași la parcare cât timp ești plecat.

Rămâne la aprecierea fiecăruia dintre voi dacă doriți să optați pentru a plăti o parcare aeroport Otopeni atunci când plecați în concediu, însă cu siguranță dacă veți analiza situația veți ajunge la concluzia că aceasta este de departe cea mai bună soluție din toate punctele de vedere: mobilitate, financiar, implicare externă. Dintotdeauna am fost de părere că trebuie să ne descurcăm singuri în astfel de situații iar prețurile decente pentru această parcare, ca pentru români, vor ajuta destul de mult în acest sens. 

 

Articole Recomandate

La ceas de schimbare Am trecut in 2015, un an in care toti spera la mai bine. Nu o sa incep cu cliseuri de genul “la cumpana dintre ani” sau astfel de jocuri de cuvinte, ci cu o analiza asupra cuvantului timp. Inca din ce...
4 motive să cumperi scule profesionale de pe internet În momentul în care locuiești într-un oraș mic de provincie, constați că nu ai magazine din care să poți cumpăra scule profesionale cu care să-ți faci treaba ta de meseriaș. E chiar dificil să fii mes...
4 motive sa alegi becuri fluorescente pentru casa ta Becurile fluorescente sunt renumitele becuri economice. Dupa cum stim, ele sunt de doua feluri: spirala si sub forma de tija. Indiferent de forma, sunt la fel de eficiente si la fel de puternice. Form...
Responsabilitatea unui animal de companie Nu stiu cum sunt altii, insa eu unul nu imi iau angajamente pe care nu le pot respecta. Un animal de companie, fie ca ne referim la un caine sau la o pisica, implica o responsabilitate destul de mare....
Cât de mult contează ponturile în pariurile online? În țara asta toată lumea pariază, însă puțini sunt cei care și câștigă. Am spus de multe ori faptul că dacă vrei să câștigi la pariuri, ai două variante: ori ești foarte bine informat și ai înclinație...
3 motive să cumperi ACUM un fotoliu cu masaj Am văzut cu toții acele fotolii destul de interesante amplasate pe holurile hipermarketurilor, unde contra câțiva lei poți să primești câteva minute de masaj profesional. Da, aceste fotolii cu masaj o...
O vacanta in Turcia Amatorii de calatorii care au ajuns in Turcia cu siguranta si-au jurat sa mai treaca pe acolo din cand in cand. Turcia alaturi de Grecia, sunt tarile cele mai puternice din zona aceasta a Europei in c...
Cum e sa fii barbat printre INELE Am avut de-a lungul anilor aceasta curiozitate si am pus aceasta intrebare unuia din buni mei prieteni care ste bijutier. Sigur ca, marele meu noroc, a fost si faptul ca acesta este si un mare iubaret...

Leave a Reply